Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2007 00:03 - Истинската Сила на Любовта
Автор: vencislavomtatsat Категория: Изкуство   
Прочетен: 7577 Коментари: 26 Гласове:
2

Последна промяна: 15.04.2009 22:13


Любовна магия


/Автор - Христо Вътев/

„Първото нещо което трябва на един човек за да може да привлича останалите  е да може да се наслаждава на самотата си.

За да летиш в опиянението на любовта.... първо трябва да се научиш да летиш сам , а не да живееш с надеждата че някой ще те носи на крилата си.

Не възлагай надежди на човека с когото искаш да си. Да го приемеш такъв какъвто е е една от първите стъпки към него/нея.

Да бъдеш естествен и освободен е второто. Да можеш да кажеш всичко, и да изслушаш всичко. Да няма теми по които да се страхуваш да говориш, да я няма нагласата "ами ако това кеото си мисля не му/и се хареса".

Вътрешната усмивка е проекцията на външната Усмивката привлича щестието . А щастието привлича любовта.

Когато не търсиш и не искаш нищо... тогава си благодарен на всичко което получаваш и малкото те прави щастлив. Когато си алчен за внимание ... колкото и да го имаш все ти се струва малко. освободи се от алчността си и ще станеш богат.

Любовта е в теб за да даваш, и да вземаш едновременно. Никога не мисли колко даваш и колко вземаш.

Прекалено силното желание за нещо се превръща в пречка за постигането му. Освободи се от желанието си да притежаваш и ще получиш .

Ревността изобщо не влиза в сметките... Някой хора ревнуват дори и да нямат интимни взаимоотношения. Изнудват за внимание. Вампиризмът убива любовта.

Мисли за съдържанието ..... а не за съдът в който ти се поднася то. Когато пуснеш любовта си ... тя се завърта и се връща при теб под най-различни форми. Отхвърляйки формата, отхвърляш и любовта дошла при теб.

Невероятно е какво удоволствие можеш да изпиташ с различни по външен вид, възраст и мислене хора. Предразсъдъците често съветват човека да работи против щастието си.

Позволи на божественото в теб да общува с божественото в другия. Това е най-пряката и най-сближаващата форма на комуникация.

И ... последно:
Нещастието привлича нещастие... ако искаш да получиш любов, засей в душата си усмивка. Не можеш да обичаш и да си нещастен... самата любов те прави щастлив.

Ако ти пребиваваш в "точката на любовта", тогава и тя ще пребивава в теб .. и няма да е нужно да искаш за да получиш.

И още по-последно ....
Не можеш да заобичаш някой друг.. преди да си заобичал себе си. Ако ... имаш конфликт със себе, ако се смяташ за грозен, непривлекателен, глупав, отхвърлен и т.н.... амии...ще бъдеш такъв!”

/Автор – Христо Вътев – материалът е копиран от  http://network-hv.com /

Мисли за любовта

Петър Дънов

Този , когото обичаш, трябва да бъде тъй свещен, както твоят образ и да не внасяш абсолютно никакво петно върху него.

Съвременните хора не могат да разберат любовта, понеже не могат да се разделят от старите схващания. Те мислят, че като обичаш един човек, трябва да го нахраниш, да го облечеш, да му дадеш легло и пр. Някой може да каже, че при любовта ще задоволиш нуждите на онзи, когото обичаш: ако е жаден, ще му дадеш вода; ако е беден, ще му дадеш условия; ако е невежа, ще му дадеш знание; ако е скръбен , ще го утешиш. Но ако той има всичко това, ако няма нужда от това?
Това е само външната страна на любовта. Любовта дава нещо повече от това, което можеш да дадеш или направиш външно на човека. Любовта си има една , по-велика, по-дълбока вътрешна страна. При любовта има взаимна обмяна между душите, преливане на душите.

Любовта е най-нежното цвете, което трябва да се развие далеч от погледите на хората. За любовта ти никой не трябва да знае. Любовта с език не се предава. Онзи, който те люби, не говори, но ти чувстваш, че в тази душа има любов. Проговори ли за любовта си, тя се изгубва.

Когато се обичат, хората предават настроенията и разположенията си един на друг. Когато между двама души съществува известно подобие, те взаимно предават своите мисли и чувства. Каквото мисли и чувства единият, ще го мисли и ще чувства и другият. Ако единият е добре или зле разположен, и другият ще има същото разположение.

Когато обичаш едно същество, макар то да е далеч, твоята любов ще го закриля, подкрепя и огражда.

Прояви своята любов, без да търсиш любовта на хората. Връзката е Божествена, когато човек има такава широка любов, че като обича, да не очаква да му дадат нещо в замяна.
Щом очаква, той не е никакъв извор. Той е щерна.

Като търсиш любовта на някого, ти всякога ще имаш терзание. Когато някой ти кажа , че те обича, кажи му: " Ти вършиш волята Божия". Не питай другите: " Ти обичаш ли ме?" Щом питаш, всичко ще изгубиш. Кой как ни обича, то не е наша работа. Това е работа на другите. А ние как обичаме , това е наша работа.
Престъпление е човек да изисква от някого той да не обича другиго, освен него.

Любовта носи изобилието.

При любовта между двама души единият е активен, а другият - пасивен. Двамата не могат да бъдат едновременно активни. Това състояние не остава винаги в същото положение. Като люби известно време, човек става пасивен. У него има вече желание да го обичат. Ето защо, който люби, след време става пасивен, а когото любят, от пасивен става активен и почва да люби.

Когато любовта между двама души е активна и в двамата, те стават положителни и се отблъскват. Ако са мъж и жена, в такъв случай остават бездетни.

Ако искате някой да ви обича, между него и вас трябва да има разлика, която да е хармонична, както между тоновете в музиката. В това правилно съчетание, в това различие именно седи хармонията, от която ние се възхищаваме.

Никой няма право да запита приятеля си или когото и да е, обича ли го. Зададе ли такъв въпрос на приятеля си, любовта между тях ще изчезне. Обичате ли някого, и той ви обича. Няма защо да го питате. Щом питаш, ти не вярваш вече.

Ако кажеш на някого, че го обичаш, с това все едно, че искаш да му кажеш: " Както аз те обичам, и ти трябва да ме обичаш".

Отрицателните сили в света не могат да докоснат човека на любовта. Те не намират храна в него, понеже не са в хармония с неговото естество.

Когато имаме любовта, целият свят работи за нас, а когато я нямаме, ние сами работим, и затова работите ни не вървят.

Човешката любов, ако не е облагородена от Божествената, може да изсмуче соковете на онзи, когото обича.

За всеки човек е определено, кой да го обича. И всеки човек трябва да намери онзи, който го обича.

Искате ли да знаете, дали даден човек ви обича, спрете се в съзнанието си. Ако мисълта за този човек никога не изчезва от съзнанието ви, ще знаете,че той ви обича. Ако и вие не изчезвате от съзнанието му, и двамата се обичате.

Не може да мислиш за някого, ако той не мисли за теб.

Няма по-голямо нещастие от това, да видиш любовта и да я нямаш.”

/ Съставител Ина – материалът е копиран от http://network-hv.com /

 

"Да обичаш някого това значи в даден момент да направиш за него всичко, което правиш за себе си, да направиш за него това, което Бог прави за тебе." 

"Целомъдрието е качество, което определя девицата. Великодушието е качество, което определя идеалния мъж. Целомъдрена жена е тази, която не допуща никаква нечиста мисъл по отношение на мъжа. Допусне ли нещо лошо в ума си, тя престава да бъде девица. Великодушният мъж е онзи, в ума на когото не влиза никакво съмнение по отношение на жената.  
Мъж, който се нуждае от подкрепата на жена, не може да се нарече силен. Жена, която се нуждае от подкрепата на мъжа, не може да се нарече целомъдрена.  
Човек трябва да бъде едновременно целомъдрен и великодушен." 

"Ако искате да минете благополучно през гъстата материя, непременно трябва да имате целомъдрие и великодушие. Силата на човека и мирът на неговата душа зависят от целомъдрието и великодушието. Няма друг път за придобиването на съвършенство." 

"Всичко, което става в света, има предвид развитието на съществата. В тоя смисъл и женитбата става по три съображения: за развиване на Вярата, Надеждата и Любовта. Мъжът е форма, зад която се крие Мъдростта, жената е форма, зад която се крие Любовта. Като форми те са сенки на Реалността. Гледайте да минете от сянката на мъжа и жената в Реалността на Живота. Вие ще влезете в Реалността само като минете през формите на мъжа и жената." 

"Целомъдрието и великодушието трябва да бъдат основа на нашия живот, защото Великите Принципи на Живота работят само при тези условия." 

"Отношението между мъжа и жената трябва да бъде такова, каквото е отношението между светлината и топлината в Природата. Топлината подобрява кръвообращението на човека, а Светлината внася в него мисъл и свобода." 

"Обичайте и уважавайте всичко, което Бог е създал. Любовта изисква дълбоко вътрешно внимание един към друг. Когото и да срещнете, търсете Божественото в него." 

"Всеки акт на Любов, колкото и малък да е той, е акт на целия Космос. В Любовта вземат участие всички живи същества, от най-малкото до най-голямото." 

"Любовта ражда Доброто, Доброто носи живот, светлина и свобода за нашите души."  

"Мисли с Любов за всички и чрез закона на Любовта ти можеш да се поляризираш и от най-ниското стъпало на живота можеш да се издигнеш до най-високото." 

"Любовта съдържа всички методи, чрез които човешкият дух укрепва, човешката душа възраства, човешкият ум се просвещава и човешкото сърце се повдига и обновява. Любовта не само обновява и подмладява човека, но Тя внася Новото в света." 

"Чрез Светлата Любов се постига красотата на живота." 

„Достатъчно е една душа да ви обича, за да бъдете подкрепени в мъчнотиите на вашия живот. Представете си тогава какво може да стане от човека, ако не една душа, а безброй души насочат любовта си към него. Такъв човек може да стане и певец, и музикант, и художник, и учен - каквото пожелае може да стане.

Тогава можем да си представим какъв разцвет, каква Висша Култура ще има на земята, като дойде Любовта на всички към всички".

"За да задържите в себе си Любовта, пазете свещеното правило: обичайте без да очаквате да ви обичат...

Няма по-велико нещо за човешката душа от стремежа да обича всичко живо. Обичайте както Слънцето обича. Като изгрее, то изпраща светлината си на всички живи Същества - грозни и красиви, малки и големи".

/П. Дънов, "Изворът на доброто"/

 

„Ако някоя външна необходимост, ако законът те застави да обичаш, това не е Любов. Вие смесвате делничната любов с Безграничната.“

„Щом обичате едно същество, първото нещо е да го направите свободно – да го освободите от всички ограничения.”

„Щом човекът на Любовта види някого вързан с въже, ще го отвърже. Ако не може да го отвърже, ще пререже въжето и ще го освободи. Любовта освобождава ограничените, угнетените и поробените.“

„Божествената Любов е закон сама за себе си. Няма закон, който може да ограничи Любовта. Тя е велика сила, която не се подчинява на никакъв закон. С каквито въжета да я вържете, тя се освобождава – всичко разтопява.“

„Зад света на формите е Реалният, Невидимият свят. Там съществува единство в Любовта – ти познаваш себе си като Любов и си едно с този, когото обичаш.”

Христос изразява тази идея така: „Аз и Отец Ми едно сме.“

Зад всички същества да виждаш Бога – отношенията ти да бъдат към Него...

Това е тесният път, за който говори Христос. Животът е в тесния път. В тесния път е смисълът му.

Ако обичаш някого, ти ще станеш едно с него, няма да бъдеш обект за него. Станеш ли обект, ти го излагаш на изкушение.“

/Петър Дънов, „Учителя“/

"Аз съм за онази Любов, която никога не се губи.
Аз съм за онази Любов, която постоянно расте.
Аз съм за онази Любов,
която се справя с всички противоречия.
Хората трябва да излязат от тази любов,
която сега имат, понеже тя е произвела
всички страдания, които съществуват.
Обичай това, което никой не може да ти вземе."

/Учителя Петър Дънов/


 
"Любовта е като река, която тече и е радостна откъдето и да минава, по кал, скали, през равнини или планини. Любов, която не е обратното на омраза и която няма нужда от нищо, за да съществува, тя е. Тя гори спокойно във всичко, което среща, което вижда, което докосва, защото не може да си попречи да обича, това е нейното състояние. За нея нищо не е нисше или висше, нито чисто или мръсно; пламъкът й не би могъл да помръкне, нито радостта й... Защото е вечна. Тя е свободна. Нищо не може да я улови, нито животът, нито хората, нито идеите, нито доктрините или страните - тя е отвъд всичко, винаги отвъд и все пак безброй пъти в сърцето на всяко нещо, сякаш е едно с всичко. Защото Тя е Бог в нас".

/Сатпрем, "Шри Оробиндо или авантюрата на съзнанието"/

 






Гласувай:
2



1. nav - :)
27.10.2007 05:23
Радвам се да видя словото на Учителя и Ауробиндо (или интерпретацията на Сатпрем) тук. Но трябва да кажа, че тези думи, извадени от контекст и ограбени от истинното сияние на казващия ги, остават просто думи. В по-добрия случай хората не ги разбират. В по-лошия - създават зомбита, като голяма част от Бялото братство.
За да достигнат до някого, трябва да са пречупени през личното преживяване на пишещия (в случая), а също да са поднесени с мярка в количеството (защото блог моделите се разрличават от литературните).
Всичко това, разбира се, е само мнение. Мен лично количествата ме радват и всичко тук ще бъде прочетено.
Поздрави :)
цитирай
2. vencislavomtatsat - Привет и на теб :-))
27.10.2007 11:36
Със сигурност би било много хубаво - не да четем тези думи - а да ги слушаме директно от Шри Ауробиндо в Пондишери или от Учителя - край някое от езерата на Рила - и да попиваме тяхното сияние и излъчването на местата, които ни заобикалят - така или иначе аз мисля, че словото носи в себе и истинното сияние на казващия го - напълно съм съгласен с теб за ваденето от контекста - но в пространството на блога няма друг начин да се сподели една тема - а едва ли тук е мястото да се публикуват цели беседи по темата - както сигурно разбираш - за мен е важно основното послание, а не съобразяването с литературните и блоговите модели. Що се отнася до мнението ти за част от Бялото Братство - то си е лично твое право - предполагам, че идва от афинитета ти към войнския принцип на толтеките и Кастанеда - и от начините за самотно постигане на Истината /самотно не като духовно състояние - войнът не може да бъде самотен в обикновения смисъл на думата :-)) - въпреки че в "Пътуване към Икстлан" - Хенаро осъзнава тая "самота" до мозъка на костите си :-)) - след като преодолява стандартните начини на възприятие и реагиране от света на тонала :-)) /
Лично моето виждане за Бялото Братство коренно се различава от твоето - и за мен всяка една форма на човешко съжителство и поведение, в която действат принципите на Любовта, Мъдростта, Истината и Безкористността е достойна за уважение и практикуване - аз съм имал радостта и щастието да бъда няколко лета в палатковия лагер на Братството - и още първия път когато слязох от Рила долу в цивилизацията - бях шокиран от това колко изкривени, изкуствени и лишени от човечност - са отношенията между хората там - защото, когато си живял в една изчистена от тия изкривявания в отношенията среда - след като се завърнеш обратно - виждаш, че дори това, което си смятал за нормално е нехармонично и дисбалансирано - не случайно психическите заболявания се увеличават твърде осезателно в последно време - просто тази изкуствена и нехармонична среда няма как да не се отрази в живота на по-свръхчувствителните и психически лабилни хора - които изкривената реалност е притиснала някъде по периферията... - тогава ясно осъзнаваш, че "зомбирането", за което говориш е на съвсем друго ниво - то се бълва от пресата, телевизията и други, тиражиращи изкривени модели на човешко поведение сфери - докато в Братството - тези отношения са поставени на възможно най-добрата основа - а това, че във всяко човешко приложение на Идеите настъпва някакво изместване от Идеалното едва ли е най-същественото в случая - на фона на всичко останало... Лично аз симпатизирам по абсолютно еднакъв начин на различни духовни течения /било то Йога, Бяло Братство, Будизъм или Индиански мъдрости.../ - и за мен те изразяват в същността си Едно и също - и не бих искал да ги деля и противопоставям - предпочитам да виждам това Едно навсякъде - и да се чувствам Цялостен и завършен - нито искам да тиражирам едно от тях за сметка на друго - предпочитам читателят да има своя свободен избор и сам да се насочи натам - накъдето трябва или да си вземе това, което го себеоткрива :-)) - нали е важно Пътят да се следва със Сърце :-))
За това и говоря за Бялото Пространство на БезкРая /великият дзен-учител Банкей го е наричал Нероденото - а Платон - Света на Идеите/ - или за това, което е отвъд ученията - въпреки, че е в същността на всички учения -
за мен то изразява по най-добрия начин и преживяването на будистката Празнота, която всъщност съдържа всичко в себе си - и идеята за Бог.
На теб от сърце желая Успех и Радост от следването на твоя Път - благодаря ти за коментара - бъди винаги прегърнат от Бялото Пространство на БезкРая!
цитирай
3. roksolana - :)
27.10.2007 14:26
Поздрав и за поста, и още повече за коментара.
Усмивка! :)
цитирай
4. enjoy6 - много ти благодаря
27.10.2007 15:54
за посланията, написани тук от теб звучат много добре и наистина носят просветление за грешните ни души.
Аз преди известно време прочетох "Пътуване към Икстлан" и бях много впечатлена от посланието на Кастанеда за постигане на хармония с природата и от тогава винаги търся оня полъх на вятъра за потвърждение на верността на собствените си мисли и действия!
цитирай
5. mmmmmmmmm - Чудесен пост!
27.10.2007 17:01
Дори една мисъл достигнала съзнанието и докоснала душата,променила към добро човека е от огромно значение!:)))
За мен беше удоволствие!:)))
цитирай
6. nav - Прав си, нещата са въпрос на личен път и гледна точка.
28.10.2007 08:23
За Бялото братство си взимам думите назад. Въпреки че наблюденията ми се базират на съборите в Рила и на лични познанства, нямам право да обобщавам.
:)
цитирай
7. melsun - Много ми хареса този пост!!!
28.10.2007 12:20
Желая любов в теб и около теб!:)))
Обичам любовта!:))
цитирай
8. vencislavomtatsat - Благодаря ти за всичко, Рокси!
28.10.2007 19:06
Прегръдка и Усмивка и на теб :-))
цитирай
9. vencislavomtatsat - Аз много ти благодаря, Enjoy6!
28.10.2007 19:22
Радвам се, че има смисъл от това, което пиша :-)) - но за какви "грешни души" говориш - нали вече обединихме шепичките си обич :-)) - Обичта лекува и пречиства всичко :-)) Има много дзен-коани за "разликата" между обикновения човек и този, който е постигнал пълно осъществяване на своята Буда-същност, според Свами Вивекананда:
"Всеки светец е имал минало - и всеки "грешник" има бъдеще!"
Ето и една история от живота на Буда по темата - копирана от http://network-hv.com:

ВЪЗЛИТЕ

/Материалът е копиран от http://network-hv.com - публикувал – Христо Вътев/

„Веднъж Буда отишъл при своите ученици с кърпа в ръка - красива копринена кърпа. Вероятно е била подарък от някой цар. Обикновено Буда не приемал такива неща, и сега всичко го гледали в недоумение защо държи тази кърпа в ръцете си, сякаш им казвал: "Погледни внимателно, виж!" Всички вперили очи в кърпата, но никой не видял нищо друго, освен красива копринена кърпа.
След това Буда започнал да връзва възли с краищата на кърпата. Настъпило пълно мълчание, всички гледали какво прави той. Завързвайки пет възела, Буда попитал:
— Това същата кърпа, която донесох ли е, или друга?
Сарипута казал:
— Вие надсмивате ли ни се? Разбира се, че е същата кърпа.
— Сарипута, помисли още веднъж! Онази кърпа беше без възли, а на тази има завързани пет. Как може да е същата?
Едва сега Сарипута разбрал смисъла и казал:
— Разбрах всичко. Макар че кърпата е същата, сега тя е във възли и прилича на страдащ човек.
— Точно така. Всичко, което искам да ви покажа е, че човек, който се терзае, по принцип не се отличава от Буда. Аз съм всичко на всичко кърпа без възли! Ти - си кърпа с пет възела. Тези възли са - агресивност, алчност, лъжливост, неосъзнатост и егоизъм. — След това Буда казал — Сега аз ще се опитам да развържа тези възли. Кой ще ми помогне да го направя? — Той започнал да дърпа двата края на кърпата и възлите започнали да стават все по-малки и по-стегнати.
Някой възкликнал:
— Но какво правите? Така те никога няма да се развържат! Коприната е толкова тънка, а Вие така силно я дърпате. Възлите ще станат толкова малки, че ще бъде невъзможно да бъдат развързани.
Буда им казал:
— О, вие отлично разбирате всичко, когато става дума за кърпата. А защо не можете да разберете самите себе си? Нима вие не сте в същата ситуация? Вие дърпате своите възли и те стават все по-стегнати и по- стегнати. След това попитал — Кой ще каже как да се развържат възлите?
Един ученик предложил:
— Отначало човек трябва да се приближи и да разгледа внимателно как са били завързани възлите. — Той разгледал кърпата и казал — Възлите са били завързани така, че ще станат по-свободни само ако ги разхлабим и като им позволим да станат по-свободни, ще ги развържем, това не е трудно. Това са прости възли. — Ученикът взел кърпата и внимателно развързал възлите един след друг.
Буда казал:
—Днешната проповед свърши. Вървете да медитирате!”
Много Радост и Любов, Enjoy6 - желая ти Всичко Добро!

цитирай
10. vencislavomtatsat - Благодаря ти от сърце, Марияна!
28.10.2007 19:30
Много се радвам, че нещо от всичко тук те е докоснало :-)) - благодаря ти от сърце за подкрепата!
Много Радост и Усмивки от Бялото Пространство на БезкРая!
цитирай
11. vencislavomtatsat - Привет, Нав!
28.10.2007 19:55
Радвам се, че се включи отново :-)) - да - нещата са въпрос на личен път и гледна точка - лично за мен няма значение кой какъв духовен път следва или не следва - единственото, което има значение е да има търпимост и приемане към различието и различните - така или иначе всички сме за известно време на квартира на тая Планета - и е по-добре да си даваме Цялата Обич и Разбиране - на което сме способни - вместо да спорим по между си. А що се отнася конкретно за различните духовни пътища, мисля - че би било много хубаво, ако има по-голямо Взаимодействие, Разбиране и Единство между тях - в крайна сметка - Целта е Обща, Човечеството е Едно - трябва да се научим да имаме правилни взаимоотношения със себе си и помежду си - за да просветлим и осмислим начина си на съществуване.
Благодаря ти още веднъж, че се включи - желая ти Успех и Свобода по Пътя!
цитирай
12. vencislavomtatsat - Благодаря ти много, Melsun!
28.10.2007 20:06
Наистина Любовта е най-великата вълшебница :-)) - Тя лекува и преобразява всичко! Пожелавам ти тази Фея да бъде винаги в сърцето ти и в сърцата на твоите близки - и да изпълва живота ви с чудеса от Щастие и Радост!
цитирай
13. enjoy6 - благодаря ти
28.10.2007 21:54
за интересната история.
Всичко Добро и на теб!
цитирай
14. анонимен - анонимен
29.10.2007 18:03
Днес, по пътя на "неслучайната случайност", стигнах до твоя блог, прочетох го и с една дума -прекрасен е! Продължавай да ни водиш през "Пространство на БезкРая!"-:)))
цитирай
15. vencislavomtatsat - Благодаря ти!
29.10.2007 20:48
Аз също обичам неслучайните случайности :-)) - радвам се, че и ти си попаднал/а - на такава - благодаря ти за хубавите думи - много Радост и Прегръдка от Бялото Пространство на БезкРая :-))
цитирай
16. sever - подарявам ти ги от сърце, а и те са свободни да летят ))
31.10.2007 10:43
освен това, ти си твърде близо до мен като светоглед и светоусещане ;))
цитирай
17. vencislavomtatsat - Благодаря ти!
31.10.2007 11:00
Така повече хора ще могат да ги прочетат
и да се радват на Светлината им :-))
/Става въпрос за Светли мисли от моя блогрол -
те са подарък от Север и в нейния блогрол са
под името "История за Любовта"/
цитирай
18. anastasiia - :)
01.11.2007 23:49
И аз ти благодаря с Усмивка...
Хубаво и светло е в блога ти...
Винаги се зареждам, когато те чета...
:) Ася
цитирай
19. vencislavomtatsat - Благодаря ти от сърце, Ася!
02.11.2007 18:26
Много се радвам на подкрепата ти :-))
И ти продължавай да светиш в блога си
и извън него :-))
Усмивка и Прегръдка и от мен :-)))
цитирай
20. candysays - Чудесен пост, Венци!
21.11.2007 14:30
Това са вечни неща, вечни теми за Човека.
Така че- винаги е хубаво и от полза да се занимаваме с тях..

Само един малък съвет от мен (и nav ти е дал същия :)- по-добре е за блог- формата, постовете да са малко по-кратки, или например можеш да "разбиеш" един по-дълъг текст в няколко постинга, така хората ще ги четат ден след ден нещата, а и ще имат време за това :) Съвета е съвсем приятелски, сигурно усещаш ;)

Благодаря ти и за песента под номер 30 в твоя блогрол- прекрасна е! Не бях гледала този клип, но много, много ми хареса..

Сърдечни поздрави от мен! :*
цитирай
21. vencislavomtatsat - Благодаря ти, Candysays - Ангелче в човешка форма :-))
21.11.2007 14:40
Сърдечен поздрав, Радост и Прегръдка и от мен :-))
цитирай
22. renivelcheva - Благодаря ти за чудесните после...
29.11.2007 01:16
Благодаря ти за чудесните посления, vencislavomtatsat. Отвориха много добри, светли и топли преживявания в мен. Продължавай все така..:-) Поздравления!
цитирай
23. vencislavomtatsat - Аз ти благодаря, Рени!
29.11.2007 09:24
Много Радост, Любов и Светлина по Пътя ти - Бъди Щастлива!
цитирай
24. renivelcheva - Ех, vencislavomtatsat, щастието е ...
29.11.2007 11:31
Ех, vencislavomtatsat, щастието е парфюм, с който не можеш да полееш другите, без да напръскаш и себе си. :-))))
цитирай
25. vencislavomtatsat - Така е, Рени :-))
29.11.2007 12:32
Не можем да открием Щастието навън или да го дадем на другите - ако не сме го открили първо в Себе си. Бъди Щастлива е просто пожелание - което ти ще превърнеш в Реалност :-))
цитирай
26. renivelcheva - Щом така хубаво и аргументирано го ...
29.11.2007 22:14
Щом така хубаво и аргументирано го казваш, и аз все повече започвам да вярвам... Благодаря ти. Нали се усмихваме не защото сме щастливи, а за да се почувстваме такива. :-))))))) И ти бъди все така щастлив, vencislavomtatsat!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vencislavomtatsat
Категория: Изкуство
Прочетен: 1061639
Постинги: 313
Коментари: 939
Гласове: 16797
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Индиански речник
2. Carlos Nakai - Promise
3. Shri Rama Chandra
4. Remember Me: Legolas & Eowyn Part 3
5. Порталът към съзнателен живот
6. Светли Мисли *Открити в блогрола на Sever*
7. Амрита - *Открита в блогрола на Wildroses*
8. Сахаджа Йога
9. Свами Сатчитананда - Изпълненото с Радост Сърце на Мъдростта и Свободата :-))
10. Amrak
11. Nav
12. Sever
13. Мечта за другия *Izvorche*
14. Любов? *Compassion*
15. Филмът "Киматика"
16. Хенри Дейвид Торо и американското пътуване към Изтока
17. Словото на Учителя
18. Nirananda
19. Любовно Писмо до Бог *Candysays*
20. Детето, което накара света да замълчи за 6 минути
21. Спароток
22. Начална част на "Конспирация срещу световното здраве" на д-р Атанас Гълъбов - виж следващите части в същия блог
23. Магура
24. Ерата на Водолея Настъпва :-))
25. Корал - Светлината отвътре
26. Матрицата V - Търсене на Духа. Том I
27. Йога съветите на Мио - Чувствата и техният механизъм
28. Открий Себе си
29. Цар Кару
30. Блогът на Подводни