Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2010 11:58 - Подреждане на пъзела или отново за матричарите и матричарските параметри на безумието
Автор: vencislavomtatsat Категория: Изкуство   
Прочетен: 13082 Коментари: 16 Гласове:
26

Последна промяна: 30.10.2012 13:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

"ВНИМАНИЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО: "пише ви дипл. ел инж. д-р. и диплом за професионален метеоролог. Три дни самолети на НАТО облъчват атмосферата ни с елмагнитни вълни с честота 7-8 Hz- наричани СТОЯЩИ ВЪЛНИ НА ШУМАН. Те са в честотния диапазон на сърдечния ритъм и се получават сърдечни кризи, главоболия и други отрицателни ефекти на здравето ни. Моля ако някой знае къде да отнесем въпроса да пише на електронния ми адрес.

Това го пуснах във Fasebook, а за теб още информация. Наблюдавах следата на самолетите който летяха над високите (Цирус 1) облаци т.е над 6000 м. те след час (следата) стана трионообразна. Такива облаци просто няма. В сряда по НОВА ТВ излезна един младеж и точно за това говори, в Петък към 10 ч. пак ще говори. запиши го ако можеш. Всичко най-добро кажи го и на останалите да не се чудят защо им е лошо. Чао."

Описание на Chemtrails от Ивайло Георгиев:
"Щатското военно наименование - Chemtrails на български Кемтрейлс, което се появява в края на миналия век във военните документации на САЩ и описва пръскане на химически и биологически съединения върху неподозиращото общество, в даде...н щат с експериментална цел. Chemtrails в превод означава Химически самолетни следи.
Подобни опити са се извършвали още 50—60г. на миналият век като първите опити, за които и правителството им твърди, са били в сверата на биологичните оръжия – пръскане от самолет, вируси, кораб в океана пълен с експериментални маймуни, след заразяването им, бозайниците биват изследвани до тяхната последвала смърт. Също така са на лице пръсканията с химикали във Виетнам от страна на САЩ с цел предизвикване на обилни валежи, които да наводнят пътищата и да секнат доставките за северновиетнамската армия. Chemtrails – се появяват данни за пръскане над небето на България в края на 2005г. началото на 2006г. малко след влизането на страната ни в НАТО и биват изпълнявани регулярно с неизвестна цел. Съдържанието на химическите елементи е Етилен дибромид, Алуминий и Бариев оксид. За съжаление никъде по медиите подобно твърдение не е разгледано и доказано затова влизаме в светът на теориите и самостоятелната преценка (всеки сам да прецени с познанията си по физика и химия).
Eдна голяма поредица от теории за вероятната цел и употреба на Chemtrails в световен мащаб:
- Най фрапиращата от тях е намаляване на човешката популация, или с други думи геноцид срещу човечеството като цяло, без значение от раса, цвят на кожата, образование морално или имуществено състояние. Това звучи налудничево, но нека подчертая, че това е официална теза на Рокфелер, която той заявява в ООН (фамилия са основатели и потдръжници на тази световна структура).
-Друга подобна теория е целяща стерилност при плодовитите жени/мъже за да не могат да създават деца, с което без горепосоченият геноцид ще се намали човешката популация до контролируеми размери с времето.
-Климатични войни
Kакви следи оставят обикновенните самолети изгаряйки керосин и какви Chemtrails: Обикновнни самолетни следи - оставят видими следи само на големи височини където температурите са до -50С. Следите се получават при нагряване на въздуха от двигателите след, което създадената водна пара замръзва на около 80-100м зад опашката на самолета и оставят видима бяла следа от ледени частици. Леда се разтопява, нагрят от слънчевата светлина и изчезва в рамките на 20-30 секунди след преминаването на самолетът. Chemtrails – следи, които остават повече от минута и се разтилат, подобно на облачни формирования покриващи в последствие по-голямата част от небосводат. По принцип времетраенето на следите върху небосвода има продължителност от 20мин. – 12ч. след преминаването на самолета. Пръскането може да бъде споходено от случаи на странно образувана облачна дъга, която масмедията прикрива, обяснявайки я като circumhorizon arс, но всъщност е химическа дъга. Образуване около Слънцето през деня или около Луната през ноща на Halo – Ореол около светилата, който се причинява от облачната пелерина, създадена от Chemtrails, през която трябва да премине светлината. Halo съществува в естествена среда само на южния и северния полюс, където е толкова студено, че светлината се пречува от ледените кристалчета в атмосферата и образува този ореол, това не е естествено за топли страни включително и за България, където вече се наблюдава. Висока самолетна актвност – когато в рамките на 1 час минат 50 самолета и нашарят небето означава, че не е случайност. Пресичания, завивания и създаване на мрежа от самолетни следи са също така показатели за Chemtrails."

Коментари на Подводни по темата:
http://podvodni.blog.bg/:
"Предстоят промени, продиктувани от "инсталирането" на нова "програма" на Гея, за което те/негативните сили/ не са подготвени. Основното тяхно усилие е насочено към предотвратяването на това "и...нсталиране". Само че, както те работят против, така други работим за. Гея е част от цялото, и като напълно разумен организъм тя ще има последната дума, независимо от желанието на един или друг представител на общността. Историята е пълна с факти доказващи, че далеч по-развити цивилизации са били безсилни пред нея.
Нарушаването на равновесието в цялото е недопустимо, защото това ще означава край на системата.
Та така, могат да си крякат колкото си искат.
Друг е въпросът дали искам да отговоря с "Винаги готов" на техните илюзии...
Писахме веднъж с Нео за фотонният пояс и лъч. Та това им е огромният проблем. Всъщност основната функция на HAARP на САЩ е създаването на стопираща решетка която да предотврати въздействието на фотона и зареждането на новата "програма". А да не забравяме, че подобни остановки има в Русия и Китай. Между другото Китайската остановка е два пъти по-мощна от другите два взети заедно.
Казано е: Светлината изгрява от Изток, а цивилизациите залязват на Запад...
Факт е, че все повече хора им играят "сечено". Иран въобще не им се "връзва". Северна Корея показа, че въобще няма да си поплюва. Китай отмениха програмата за контрол над раждаемоста - "1 дете". Бразилия, Венецуела, Боливия и други латиноси изгониха МВФ, и си правят собствена икономическа зона. Европа е на ръба на социална революция.
В общи линии, кофти новини за тях.
А и наплива на индиго и кристали прави положението просто отчайващо."

Филмът "Какво разпръскват над света":
http://www.youtube.com/watch?v=zWHjxE_8cYw


30 април 2012 г.

Доклад на Д-р Ръсел Л. Блейлок
Проф. биолог
Университет Belhaven САЩ

Озаглавен: "" CHEMTRAILS, NANOALUMINUM AND NEURODEGENERATIVE AND NEURODEVELOPMENTAL EFFECTS ""

""Химическите следи в атмосферата - това е разпръскване на наноалуминий и невродегенеративни агенти, засягащи нервната система – продукти на гео-инженерството.
Особено недоумение предизвиква фактът, че тези следи се наблюдават всеки ден и навсякъде.Основният проблем е това, че има доказателства, че се разпръскват тонове наночастици с алуминиеви съединения.Това е описана в научната и медицинска литература – наноразмерните частици са по-реактивни и причиняват интензивно възпаление в редица тъкани. Особена тревога предизвика въздействието на тези наночастици върху мозъка и гръбначния мозък, а също така и растящият списък на невродегенеративни заболявания, включително деменцията на Алцхаймер, болестта на Паркинсон и болестта на Лу Гериг (ALS), които са тясно свързани с въздействието на намиращия се в околната среда алуминий.Наночастиците от алуминий са не само далеч по-възпалителни, те могат лесно да проникнат в мозъка и кръвта, да поразяват обонятелните нерви. Проучванията показват, че тези частици преминават през обонятелните невронни пътища, като се свързват директно към областите на мозъка, които причиняват болестта на Алцхаймер.Назалното въздействие прави огромното количество разпръснат в небето наноалуминий особено опасен, защото този прах се вдишва от хора от всички възрасти, включително бебета и малки деца в продължение на часове. Ние знаем, че възрастните хора реагират най-бързо на този алуминий във въздуха.Благодарение на много малките частици от алуминий, системите за филтриране по домовете и офисите не може да премахнат алуминия, така че хората биват поразявани навсякъде.В допълнение към инхалационните свойства на наноалуминия, той насища почвата, водата и растителността. Обикновено алуминият лошо се абсорбира от стомашно-чревния тракт, но наноалуминият се абсорбира в много по-големи количества. Алуминият се абсорбира от организма и се трупа в някои органи и тъкани, включително мозъка и гръбначния мозък. Вдишването му предизвиква възпалителни реакции в белите дробове, които представляват сериозна заплаха за деца и възрастни с астма и белодробни заболявания.Аз се моля тези пилоти, които пръскат с това опасно вещество да разберат, че те унищожават живота и здравето на техните семейства. Това важи и за нашите политически лидери. След като почвата, растенията и водните източници бъдат силно замърсени, няма да има връщане назад и да се компенсират вредите, причинени на природата ще е невъзможно.Хората трябва да разберат заплахата и да поискат от правителството да спре отравянето на планетата , иначе няма как да се попречи на задаващата се катастрофа от огромен размер, освен ако този проект не се спре незабавно. В противен случай ще гледаме експлозивен растеж на невродегенеративните заболявания, които засягат възрастните хора с безпрецедентни темпове, както и заболявания на нервната система на нашите деца. Вече сме свидетели на значително увеличение на тези неврологични нарушения, и това се случва при по-младите хора по-често от всякога.""

Russell L. Blaylock, M.D.
Visiting Professor Biology
Belhaven University
Theoretical Neurosciences Research, LLC
Dr. Russell Blaylock, Neurosurgeon
Web Site: http://www.russellblaylockmd.com/

Оригиналът Тук --> http://www.mpwhi.com/chemtrails_nanoaluminum_effects.htm


В коментарите на antoninus след материала му за д-р Ръсел Блейлок и Кемтрейлс - има изключително важен доказателствен материал за тези, които все още не са запознати с проблема:
http://antoninus.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/06/11/chemtrails-himicheski-sledi-i-posledicite-ot-tiah.966485


Chemtrails - Интервю с Розалинд Питърсън - - 1
http://vbox7.com/play:aaae3930



Eто някои от многото клипове за chemtrails във vbox7: 
http://vbox7.com/play:61374b3f

http://www.vbox7.com/play:de478e5d

http://www.vbox7.com/play:3e80376a?r=google


Филмът "Дупки в Небето" за ХААРП системите/стара разработка на Никола Тесла/, които работят свързано с Кемтрейлс и са съвременното свръхмодерно климатично оръжие, можещо да създава земетресения, урагани, наводнения, суши и т.н. - когато ХААРП се включат на честотите, на които работи човешкото съзнание - могат да се използват и за "майнд контрол":
"HOLES IN HEAVEN? HAARP and Advances in Tesla Technology" /"Дупки в Небето? ХААРП и усъвършенстваната технология на Тесла"/:

http://www.youtube.com/watch?v=ilk1ikaZ_RY



Откритията на Никола Тесла, изключително важни за разбиране на това как действат системи като ХААРП - с цел създаване на катаклизми и майнд контрол:

http://vbox7.com/play:a27e25a8

http://vbox7.com/play:0a2e5cd7

http://vbox7.com/play:e6165fb1

Д-р Ник Бегич обяснява подробно различните възможности на ХААРП:

http://www.vbox7.com/play:3a3344a9

http://www.vbox7.com/play:bc52307e

http://www.vbox7.com/play:3ebc9d0a

http://www.vbox7.com/play:f03d3538

http://www.vbox7.com/play:0a46f342

http://www.vbox7.com/play:95686581

 http://www.vbox7.com/play:89816f0e

Земетресенията в Япония и ХААРП: http://www.youtube.com/watch?v=0OYH0ViQuUc

Първа част на филма "Новите владетели на света":
http://www.youtube.com/watch?v=KOzunqIBYMY&feature=player_embedded

Първа част на филма "Парите като дълг":
http://www.youtube.com/watch?v=l54BVf6tH8I&feature=fvwrel

Началната част от информацията в поста е изцяло от следния материал на misbis:
http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/11/05/kogato-quot-fantaziite-quot-stanat-realnost-iliuziite-schita.629958





























Гласувай:
26


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. bogolubie - Браво, Венци, за твоята бдителност и гражданска позиция !
05.11.2010 13:25
Веднага ще пусна сигнал чрез твоята публикация, като прехвърля линка в моя блог. Каквото още можем да направим ние от дълбоката провинция, казвайте, за да действаме. Да направим възможното за нашите сили и да молим Бог да помогне за това, което не е по силите ни!
Поздрав: ЕСТИР!
цитирай
2. vencislavomtatsat - Привет, Естир :-))
05.11.2010 13:56
Благодаря ти за доброто сърце и отзивчивостта - ако има повече будни, добри и чисти по сърце хора като Теб - злото ще отпадне от само себе си - защото няма да има с какво да се храни - а то се храни от лъжата и от нашите негативни емоции - затова трябва да го осветяваме навсякъде, където го видим - за да могат хората да разпознават истинското му лице - и изцяло и абсолютно да го игнорират от живота си - вече писах, че не ние трябва да се страхуваме от него - а точно обратното - то трябва да трепери от собствените си действия, с които си подготвя жалко и незавидно бъдеще... - но тъй като то е опиянено от собствената си моментна сила няма как да осъзнае това - а в нашата привидна слабост всъщност се крие и нашата сила - просто трябва да сме будни и осъзнати, да живеем в Истината, да си помагаме взаимно и да мислим позитивно - тоест да лишим злото от храната му/нашите собствени негативни емоции и мисли/ - за да може то да си отиде от само себе си веднъж завинаги - мисля, че времето затова вече дойде - Нека хората се осъзнаят и да заживеят в Любовта, Безкористността и Добротата - които са Непобедими - Защото са Едно с Природата на Божественото - всичко друго, което не е - е злокачествено образование в Цялото и то ще се разпадне от собствената си деструктивност/повече за това в поста "Един коментар/относно матричарите и матричарските параметри на безумието"/ .
Много Радост, Светлина и Любов, Естир - Радвам се, че има хора като Теб - това дава сили и на мен - ето как като се Обединим в Безкористността, Любовта и Добротата - отвъд различията и разделението, което създават негативните сили и емоции - ставаме Непобедими!
Иначе благодарностите са изцяло за misbis - материалът е изцяло от нея.
Бог да е с Теб, Естир - Царството Божие е за Чистите и Добри по Сърце - и Те са тези, които ще наследят Земята - Бъди Благословена и Щастлива!!!
цитирай
3. анонимен - НАЛИ БОГ Е КАЗАЛ НА СВЕТИ АПОСТОЛ ПАВЕЛ,
05.11.2010 17:42
ЧЕ В БЕЗСИЛИЕТО Е, КЪДЕТО СИЛАТА БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ДЕЙСТВА. БОГ ЩЕ НИ ИЗПЪЛНИ СЪС СИЛАТА И ЛЮБОВТА СИ И ВСИЧКИ ЗАЕДНО ЩЕ ПОБЕДИМ. КОГАТО РАЗКРИ НА АВРААМ, ЧЕ ЩЕ ПОГУБИ НЕЧЕСТИВИЯ ГРАД, А АВРААМ МУ СЕ ПОМОЛИ ЗА МИЛОСТ, ТОЙ ОТГОВОРИ, ЧЕ И 10 ПРАВЕДНИКА ДА СЕ МОЛЯТ, ПАК ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ОТ ЗАМИСЪЛА СИ. Е, НИЕ НЕ СМЕ ПРАВЕДНИЦИ, НО НА НАС ГОСПОД НИ УЧИ, ЧЕ ДВАМА ИЛИ ТРИМА ДОРИ ДА СЕ МОЛЯТ ЗАЕДНО ЗА ЕДНО НЕЩО, БОГ ЩЕ Е С ТЯХ.
цитирай
4. bogolubie - ЕТО И ЕДИН ОТ МОИТЕ ПОСТИНГИ, КОЙТО Е МНОГО ВАЖЕН АЖЕ ЗА НАС:
05.11.2010 17:49
9 22:19



Ч У Д О Т О Н А Т Р О Й Н О Т О "П"



1. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ОТ БОГА

" Наистина Господ Йеова няма да
направи нищо, без да открие своето
намерение на слугите си пророците."
Св. пр. Амос 3 : 7



2.ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ, ВЗЕТИ ОТ НАС

" Но бдете всякога и молете се, за
да сполучите да избегнете всичко, що
предстои да настане и да стоите пред
човешкия син."
Ев. на св.ев.Лука 21 : 36

3.ПОДАРЪК ОТ БОГА

" Пак ви казвам, че ако двама от вас
се съгласят на земята за каквото и да
било нещо, което да поискат, ще им
бъде дадено от Отца Ми, Който е на
небесата."
Ев. от св.ев.Матея 18 : 19
цитирай
5. анонимен - Бъди лидер, щом знаеш пътя, който другите са загубили!
05.11.2010 18:38
Това едновременно ме впечатли и замисли.
цитирай
6. vencislavomtatsat - Привет, Kushel!
05.11.2010 18:51
Пътят го търсим и вървим всички ЗаЕдно - Истинският Път е Любовта - Тя е във Сърцето на Всички - и там е нашата сила - когато сме свързани помежду си в Любовта - Божественото в нас се проявява и ставаме Непобедими... В Нас са скрити Велики Сили и Енергии, които просто чакат да бъдат открити и задействани от Любовта - всички играчки, които ни подхвърлят във външното - като компютри, джиесеми и т.н. - са само бледи подобия на истинските сили, които Божественото е вложило в Нас и които могат всичко, когато са ОбЕдинени в Името на Любовта и Благото на Всички.
Всичко Добро - Много Радост, Светлина и Любов - Бъди Щастлив и Благословен!
цитирай
7. vencislavomtatsat - Привет, анонимни приятелю!
05.11.2010 20:05
Благодаря ти за коментара - наистина Молитвата и Единството са голяма сила - всички ние сме като скачени съдове: Митакуйе Оясин/Всички сме Едно или Всички са мои Близки/, както казват индианците или Тат Твам Аси на индийците - затова негативното залага на разделението и противопоставянето - с цел да ни държи стресирани и разделени - за да не можем да Проявим силата на Сърцето, Духа и Любовта - затова трябва да осъзнаем, че колкото и да ни е трудно - по-лесно става като си помагаме взаимно - а не като се противопоставяме един на друг - така се трансформират ситуациите, които негативното ни поднася - а не като се капсулираме и отчуждаваме в страха си - ние сме едно цяло/тяло/ - да се противопоставяш на другия - значи да се противопоставяш на самия себе си - да помагаш на другите - значи да помагаш на самия себе си - Всички сме клетки от Божественото Тяло/Цяло/ - и когато тези клетки са в Хармония Те могат да Вършат Чудеса Защото Божественото е Едно с тях.
Много Радост, Светлина и Любов и на Теб - Бъди Щастлив и Благословен!
цитирай
8. vencislavomtatsat - Благодаря ти, Естир!
05.11.2010 20:17
Общата Молитва и Единството в Името на Живия Бог на Любовта са Непобедима Сила - Така е било в древните времена - Така ще бъде и сега - всичко е в нашите Ръце, Сърца и Души, които, когато са в хармония помежду си - са част и Едно Цяло със Сърцето на Бог! Нека Божествените Сили на Любовта и Светлината Ни Помагат в Пътя на Доброто!
Амин!
цитирай
9. анонимен - Стефанова
05.11.2010 20:17
Нека всички, които искренно вярваме и се уповаваме на Бог да се молим да пази България!
цитирай
10. vencislavomtatsat - *****
05.11.2010 20:32
"Злото няма сила - то използва вашата сила."


"Не допускайте страх в душата си.

Плашите ли се от всяко нещо,

вие разстройвате аурата си и силата ви

не може да се прояви."



"Силата на човека е в мисълта.

Тя създава цялата Вселена. Тя е творчески

принцип. Когато хората се обединят

в своята мисъл, и невъзможното за тях

става възможно."


"Не се оставяйте негативната обстановка

да ви въздейства. На напрежението,

на отрицателните мисли, които се носят из атмосферата,

вие трябва да дадете отпор."


"Всеки човек носи щастието вътре в себе си.

То зависи от неговия организиран ум,

от неговото организирано сърце

и от неговата организирана воля."


"Препятствията, които имате,

са камъните, от които ще образувате

стъпалата - за да се повдигнете."


"Ако си силен и правиш зло,

ще изгубиш силата си.

Ако си слаб и правиш добро – ще станеш силен.”


„Свободен е само онзи, който се радва

на свободата на всички. Само при разумния

живот може да се говори за свобода.”


„Пазете равновесието на ума,

на сърцето и на волята си.

Каквото и да се случи в живота ви,

пазете равновесие.

Пред каквито и трудности да се изправи,

Човек трябва да запази присъствие на Духа.”


„Имайте вяра във вашия ум,

във вашето сърце и не чакайте спасението

си от никъде, а от самите вас, от себе си.

Чрез ума и сърцето Господ ви говори.”


„За да се изправи човечеството,

Всеки трябва да се откаже от низшия

Си ум, който върши престъпления,

и от неразумното си сърце, което греши.

Човек трябва да слуша ума и сърцето си

дотолкова, доколкото са в съгласие с Духа

И Душата му.”


„Изключете насилието от себе си

И ще станете силни.

Изключете лъжата от себе си

И ще станете разумни.

Изключете злото от себе си

И ще станете добри.

Съвършен човек е само силният, разумният,

Добрият.”


„Спирайте вниманието си на неизменното,

Доброто и Възвишеното в Човека.

Да виждате недъзите в Човека, това не е

Изкуство. Какво печелите като знаете недъзите на хората.”


„Пазете съзнанието си всякога будно!

В съзнанието си пазете Единство,

вътре в него да няма раздвояване.”


„Бъдете честни!

В Честността се крият велики енергии,

които повдигат Човешката Душа.”


„Говорете Истината, бъдете Искрени,

за да се повдигнете. Колкото и да се молите,

докато не се научите да говорите Истината,

никакъв отговор не очаквайте от Бога.”


„Доброто никога не пропада.

Няма случай в историята на човечеството,

когато Доброто да не се е върнало при онзи,

който го е направил, и то с лихва.”


„Бъдещият живот, бъдещата култура зависят

От мислите, които сега се поставят

за основа. Бъдете внимателни мислите ви

да са светли и възвишени. Те ще послужат

като материал на бъдещата култура.”


„Не търсете образа на идеалния човек вън

от себе си. Той е вложен във всички хора,

но трябва да се прояви.”


„Когато всички хора изключат от себе си

Насилието, лъжата и злото, светът

ще се оправи.”


„Човек е създаден, за да мисли, да преценява,

да прави избор между нещата и да следва

пътя на разума, а не да приема всичко

за безпогрешна истина.”


„Изучавайте себе си, за да можете сами

да си помагате.

Красиво е човек да се самоизучава,

Защото в себе си ще види отражението

на Космоса.”


„Щом започнете една работа,

не се съмнявайте в успеха й.

Ако имате вяра, и мъртвия ще възкресите;

ако се съмнявате, и живия ще умъртвите.”


„Не си правете илюзии,

Че можете да живеете по стар начин

и да бъдете носители на новите идеи.”


„Сега хората искат да подобрят живота,

Без да изменят разбиранията си,

начина си на живот и условията,

при които се развива животът.

За да се подобри животът,

потребно е преди всичко едно ново разбиране.”


„За да бъде здрав, човек трябва да има

три неща: светъл ум, чисти и възвишени

чувства и благородна воля, да знае винаги

как да постъпва. Човек трябва да има висок

идеал и да бъде господар на условията,

т.е. да не се влияя от външните условия,

а да върви неотклонно към своята цел.”


„Вярата е магическа сила. Тя изисква да изчезне

всеки страх, съмнение и колебание.

Когато човек има вяра, от нищо не бива

да се плаши. Човек с такава вяра е заобиколен

от разумни същества, които го закрилят

от опасност и му помагат в живота.”


„Не мислете върху отрицателните страни

на живота. Търсете онзи живот, в който

няма страдания, търсете онзи живот,

в който страданията се разтопяват,

търсете Светлината, в която тъмнината

се разтопява, търсете Свободата,

в която робството се разтопява.”


„Ние не поддържаме онази спекулативна мисъл,

че като сме зле на земята, ще бъдем добре

на Небето. Ние не мислим, че трябва

да се примиряваме с настоящето си положение и

да очакваме небесния живот. Това е механично

схващане за живота. Когато човек има правилно

отношение към Бога,

ще има правилно отношение и към обществото, и към отделния човек,

и към себе си. Като резултат от правилното

отношение на човек към Бога, към обществото

и към себе си, ще се яви красотата.”


„Правилните постъпки увеличават

кислорода в тялото.

Правилните чувства увеличават

кислорода в сърцето.

Правилните мисли увеличават

кислорода в мозъка.”


„Когато никой не може да ви помогне –

Можете сами да си помогнете.

Това е философията на живота.”


„Докато не се научите да прощавате,

не можете да се справите с трудностите

и противоречията в живота си.”


„За да бъдете щастливи и свободни,

Необходимо е да бъдете справедливи

спрямо всекиго.”


„Бодърствува ли човек, няма трудност,

която да не може да победи.

Понякога проблемите сами по себе си

се разрешават.”


„На всяка отрицателна мисъл,

На всяко отрицателно чувство в себе си,

Противопоставяйте една положителна

мисъл и едно положително чувство,

които да ги неутрализират и обезвреждат.”


„Свържете се с всички добри хора,

които работят с любов за доброто в света,

без разлика на тяхната народност

или религиозно верую.

Само така ще разберете защо сте дошли

на земята.”


„Стремете се към изибилие,

а не към недоимък.

Природата дава всичко в изобилие.”


„Възприемете ли Любовта като принцип

в живота, тя ще ви направи господари

на положението, от което никой не може

да ви измести.”



„Никоя сила в света не е в състояние да спъне
моето Божествено растене.
В Божествения план е аз да раста в Добродетелта.
В Божествения план е аз да възраствам
в Божията Правда.
В Божествения план е аз да живея
в Божията Истина.
В Божествения план е аз да цъфтя
в Божията Мъдрост,
да изгрея в Божията Любов.
Туй право никой не може да ми го отнеме.
Дето е Господ, там съм и аз.“

„Аз съм човек, служител на Доброто.
Аз съм частица от Великото Божествено
Съзнание.
Аз съм крепък като диаманта и светъл
като Слънцето. Аз раста и ще раста,
за да видя Лицето на Бога.“

„Сърцето ми е топло, душата ми е свежа, умът ми е светъл, духът ми е силен – защото живея в Любовта на Бога, който е Вечен, Безконечен.”

„Аз съм дошъл на Земята да придобия
Любовта, Мъдростта, Истината,
Правдата и Добродетелта.
Аз съм ангел-вестител, служител на Бога,
това е моята задача, за която съм слязъл на Земята.“
„Верен, истинен, чист и благ всякога бъди
и Господ на Мира ще изпълни сърцето ти с
всички добрини.“

„Господи, Ти всичко можеш! Твоят Дух,
Който Си изпратил да ме ръководи,
чрез Тебе всичко може.
Аз чрез Твоя Дух всичко мога.“

„Любов светла, Любов свята, Любов пресвята
всели Господи в сърцето ми, да любя всичко,
да любя всички.“

„Пази Свободата на Душата си.
Пази Силата на Духа си.
Пази Светлината на Ума си.
Пази Топлината на Сърцето си.”

/Учителя Беинса Дуно /Петър Дънов//

цитирай
11. minchomin - Постингът е обективен и отразява ...
10.11.2010 10:44
Постингът е обективен и отразява действителността, но той никога няма да бъде излъчен от БЛОГ.БГ. в "ПОПУЛЯРНИ", поради това, че в него се показват ченълинги на Плеядинците. Любимец, манипулатор, на блог.бг. е "МИС БИС". Тя отрича ченълингите и постоянно сипе в блог. бг. свои постинги със заблуждаваща информация, която не носи нищо добро, а само подсилва енергията на тези, които извършват престъпление след престъпление. 90 процента от това, което пише отива в популярни и манипулацията, за сега постига своите цели. За да разберете това, което ви казвам прегледайте http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/08/21/manipulaciiata-na-mis-bis-i-zaravianeto-na-glavata-v-piasyka.594033 Постингът, по мое настояване мина в популярни, след което се премахна.
цитирай
12. vencislavomtatsat - Аз също съм на мнение, че това да п...
10.11.2010 11:43
Аз също съм на мнение, че това да поставяш вниманието/енергията/ си върху тия проблеми и респективно върху негативните сили, които стоят зад тях е все едно да ги вземаш за обект на медитация/нещо като тибетската гуру-йога/ - само че с обратен знак - защото не медитираш върху Буда, а върху княза на този свят Мара, който Буда победи - като разпадна изцяло неговите принципи на действие/мая/ в себе си... Наистина при взаимодействие със злото - опасността тази негативна енергия да влезе в нас е голяма, защото държим вниманието си върху него, което респективно установява връзката ни на взаимодействие - затова трябва да сме абсолютно стриктни в методите на взаимодействие, които използваме и не трябва да се поддаваме на негативните емоции и мисли, които отварят пътя на негативното към нас самите... Другата крайност е да не правим абсолютно нищо и да не се интересуваме какво се случва/както повечето хора за съжаление/, докато негативното работи срещу цялото човечество... - наистина не е лесно да се намери балансът - аз лично по неволя се запознах с методите на действие на тия негативни сили - покрай еко и анти-гмо кампаниите, които организирахме и в един момент реших, че трябва да познаваш противника, който стои насреща, след като така или иначе ти се налага да имаш работа с него и не искаш той да влиза в живота на ближните ти...
Може би един от най-верните начини за неутрализиране и трансформиране на негативното в този материален свят - за тези, които носят активния войнски принцип в себе си - са тези на Айкидо, които даде Морихей Уешиба - за тези, които са по-близо до Христовото Съзнание - са Христовите Методи на абсолютно несъпротивление на злото и на трансформирането му чрез Божествената Любов, Която е По-Силна от всичко/Махатма Ганди следваше този ефективен път на несъпротивление на злото и направи чудеса в Индия, вървейки по стъпките на Христос, въпреки че беше преданоотдаден на Шри Рама/ - всичко зависи от нивото на съзнание - лично за мен Най-Великият Войн, стъпвал на тази Земя е Христос, защото въпреки, че притежаваше Най-Великата Сила/Любовта/ - нямаше никакво его - понеже тя автоматично го изключва - но на мен ми се налага да следвам по-"активни"/във външното/ начини на "несъпротивление" на злото/които не са така ефективни/ - тъй като нямам Неговата Любов и би било лицемерно да обръщам другата страна, след като все още нямам силата да го направя - но същевременно съм много внимателен методите, които следвам, да са абсолютно безкористни - в противен случай би значело да оставя вратичка на негативността към себе си. Така всеки намира своя начин на взаимодействие, за който, разбира се, носи своята отговорност.
А относно клиповете за Плеядинците - лично ги намерих в блога на Мисбис, за което й благодаря. Мисля, че най-важното е да не се хващаме за различията и да не се противопоставяме един на друг - от това не печели доброто в нас - ясно е, че никой от нас не е достатъчно подготвен за това, което се случва и прави най-доброто, на което е способен - и ако сърцата ни са чисти, а връзката ни с Духа Истинска и Силна - Божественото ще работи чрез нас и ще трансформира негативните ситуации колкото и сложни да са те - така или иначе - във взаимодействието с нагативното - най-важното е да не го пускаме в самите себе си.
Радвам се, че открих блога ти - Бъди Благословен и Щастлив - Бог да ти помага в Пътя на Доброто!
цитирай
13. liliyanaandreeva - Поздравления за гражданската позиция!А ето и моята:
11.11.2010 09:17
11. Световни параметри

А. В целия свят постоянно живеят 3 200 милиона души, които произвеждат стоки за 4 200 милиона души. Така никога няма дефицит на стоки, инфлация и дефлация, които са характерни за хаотичния пазар.
Б. Човешкият род може да ползва 1/6 част от сушата за орна земеделска земя или 16 %, т.е около 24 000 000 км 2 .
В. човешкият род има право да ползва 6 % от речния отток на сушата или 1/16 част, т.е 3 000 км3/год. вода за всичките си човешки нужди.
Г. Човешкият род може застрои и ползва като урбанизирана земя само 1/5 част от сушата или 20 %, т.е около 32 000 000 км2. Това означава, че на всеки човек се падат по 10-11 декара урбанизирана и култивирана земя.
Д. Останалите 4/5 части от сушата или около 120 000 000 км2 се обявяват за неприкосновени природни резервати, в които е забранено да се извършва промишлено-индустриална дейност, скотовъдно-земеделска дейност, лов и риболов, строеж на големи спортни и туристически комплекси.
Е. Не се правят никакви компромиси с чистотата и честотите в природата.
Ж. Хипократовата клетва е държавен закон, който задължително се спазва от:
-- медицинските работници спрямо пациентите
-- родителите спрямо децата
-- възрастното население спрямо подрастващото поколение
-- държавната администрация спрямо цивилните граждани
цитирай
14. bgzemia - само концентрация в позитивното, ...
14.11.2010 15:11
само концентрация в позитивното , развитие на добродетелите ,които са божествената вложка в човека е спасението и ще елиминира злото. Със злото няма какво да се бием или да се концентрираме в него,зашото това само го подхранва. Всичките методи и най-точен ориентир за това как да живеем ги дава Учителят.Хубав ден
цитирай
15. vencislavomtatsat - "Само концентрация в позитивното , развитие на добродетелите ,които са божествената вложка в човека е спасението и ще елиминира злото." bgzemia
18.11.2010 09:01
един от големите духовни учители казваше, че проблемите, които ни изглеждат като стръмни и дълбоки пропасти - са всъщност с дълбочина само няколко сантиметра... - просто, когато живеем на повърхността на самите Себе си и сме разделени от собствената си Сила/Духа си/ - ние ставаме малки и безпомощни на фона на цялата матрица и сме уязвими от всичко, което се случва в нея... - единственият начин да разпаднем тази оптическа илюзия и да видим, че пропастта всъщност е дълбока само няколко сантиметра - е като станем Едно с Духа си, който е по-голям от цялата Вселена, защото е Едно с Твореца и с Извора на Всичко Съществуващо - Там е Нашата Сила - добре е да не възприемаме всички тия проблеми от гледната точка, в която ние сме изтласкани на повърхността на самите Себе си и там/в тази оптическа илюзия/ просто нямаме сила да ги решим... - но когато Сме в Сърцето на Истинското Себе и разполагаме със Силата на Духа, в който Сме Едно Цяло с Божественото и с Всички Същества на Любовта и Светлината - Тогава Можем Всичко - оттам са всички усилия на негативните сили да ни държат в илюзията и разделени от Самите Себе си - защото те много добре знаят, че ако станем Духа и Възстановим връзката си с Божественото - те и техният порочен "бизнес"/на паразитно черпене на ресурси и енергия/ - просто ще бъдат издухани веднъж завинаги. Затова най-доброто, което можем да направим е да сме Едно Цяло с Любовта и Силата на Духа си, Едно Цяло с Всички Разумни Същества на Любовта в Цялата Вселена и Едно Цяло с Духа на Майката Земя, която вече е време да връчи "предизвестието" на всички негативни и консуматорски сили, които я обезобразяват твърде дълго - да си ходят с еднопосочен билет по родните места. Духът на Природата е с Нас - ако Ние Сме Едно Цяло с Истинското си Себе, в което се оглеждат Принципите, които действат в Целия Космос и с които живеят Всички Светли и Разумни Сили на Любовта, ако ние не се поддаваме на разединението и Сме Едно с Духа си - Можем да активирамe всички имунни сили на Планетата, които ще изчистят всички негативни ракообразуващи структурни модели в Цялото. Мотивацията, с която се извършва нещо - запечатва действието и предрича неговия резултат - самите методи, които използват негативните сили - ги обричат на гибел, защото са в дисхармония с Божественото Цяло/Истината/ - затова те ще си отидат - колкото и илюзорно силни да изглеждат все още - но така или иначе тази сила не е тяхна - тя е открадната - и когато всичко си дойде на мястото - злото ще остане безсилно - затова не ние трябва да се страхуваме от него - а то трябва да се страхува от собствените си действия, с които наистина си подготвя едно жалко и незавидно бъдеще..., както казваше Лао Дзъ "не можеш да стоиш дълго време на пръсти" - така и лъжата рано или късно бива осветена и изгорена в Огъня на Истината - затова Нека Бъдем Абсолютно Спокойни, Радостни и Изпълнени с Любов - и да пазим връзката си с Истината Чиста - защото Тя е тази, която ще ни направи Свободни.
цитирай
16. vencislavomtatsat - Коментар от http://universalnite1neo.blog.bg/
16.12.2010 17:07
"Ерата на Мрака или Кали Юга след повече от 5000 години привърши през 1974 година. От тогава ние сме в транзитен период и навлизаме в Ерата на Светлината или Сатя Юга. Нормално този транзитен период е от 432 години, през които хората имат възможност да се трансформират и адаптират към новите условия на Ерата на Светлината.
Златната Ера ще продължи 20304 години и след това духовните ценности на хората ще започнат да се влошават през следващите 15228 години, 10152 години и негативността ще достигне своя пик през последния период от 5076 години. Това ще бъде така, защото всичко се подчинява на цикличността. Земята е преминавала през тези етапи многократно.
Транзитният период от 432 години ще бъде намален от Фотонния пояс на 44 години и така Златната Ера ще започне през 2018 година."

"Да се спрем на прецесията на равноденствията. Оста на Земята е наклонена 23,5
градуса. Когато Земята се движи около Слънцето, оста й остава наклонена, на което се дължат годишните времена. Но тъй като и самата ос се движи, получава се и осова промяна с изместването. Оста се придвижва с по един градус всеки 72 години. През 2160 години тя навлиза в ново съзвездие и прави по този начин пълна обиколка за 25 920 години. Така за период от 25 920 години точката на северния полюс очертава една елипса. В една точка от тази елипса земята е най-близо до центъра на галактиката, а в друга точка е най-далече. И много древни народи са били забелязали, по-точно тибетците и индусите, че с отдалечаването от центъра на галактиката ние заспиваме, а когато завием, за да се приближаваме към този център, започваме да се събуждаме.
Древните мъдреци са разделили елипсата, получена от процесията на равноденствията, на сегменти, наречени юга. По-голямата част от информацията относно тези периоди юга са натрупани през последните 2000 години, период, известен под наименованието Кали Юга. Случайно това е отсечката на най-дълбок сън от цялата елипса. Така почти всичко, което е било написано за космичния цикъл през тези последни 2000 години, е било тълкувано от заспали хора, които са се опитвали да търсят извадки от древните текстове, които те дори не са разбирали. И впоследствие така са променили тези текстове, че никой друг да не може повече да получи от тях някакво знание. С други думи, на по-голямата част от тези информации изобщо не може да се вярва. Древните са открили две противоположни точки, които са отдалечени една от друга на разстояние 900 години, в едната от които ние заспиваме, а в другата се пробуждаме. И двете точки са свързани с невероятни изменения -промяна в съзнанието на отделните хора и изменение в положението на полюсите на планетите. Сега ние се намираме точно в точката на обрат, в началото на движението за завръщане към центъра на галактиката и в началото на пробуждането. На 180 градуса спрямо последното обръщане, точно на обратната страна, и следващото обръщане е неизбежно предстоящо. Именно затова ние вече стигаме до критичния праг, който включва между другото и свръхнаселеността, и състоянието на околната среда.Всяка мисъл, емоция и действие на духовно издигнатите хора ще се гради на Безусловната Любов (положителна, градивна енергия) и това ще се отнася както към околните, така и към животните и заобикалящата ни природа. Такава любов се излъчва само от чувството за единство с всеки и всичко. Това автоматично ще повиши нашето вибрационно ниво към това на Фотонния пояс и ние ще преодолеем всичко без трудности. Ако по-голямата част от човечеството се трансформира в тази насока, ще се намалят и преодолеят по-леко предстоящите промени."


цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vencislavomtatsat
Категория: Изкуство
Прочетен: 1057854
Постинги: 313
Коментари: 939
Гласове: 16797
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Индиански речник
2. Carlos Nakai - Promise
3. Shri Rama Chandra
4. Remember Me: Legolas & Eowyn Part 3
5. Порталът към съзнателен живот
6. Светли Мисли *Открити в блогрола на Sever*
7. Амрита - *Открита в блогрола на Wildroses*
8. Сахаджа Йога
9. Свами Сатчитананда - Изпълненото с Радост Сърце на Мъдростта и Свободата :-))
10. Amrak
11. Nav
12. Sever
13. Мечта за другия *Izvorche*
14. Любов? *Compassion*
15. Филмът "Киматика"
16. Хенри Дейвид Торо и американското пътуване към Изтока
17. Словото на Учителя
18. Nirananda
19. Любовно Писмо до Бог *Candysays*
20. Детето, което накара света да замълчи за 6 минути
21. Спароток
22. Начална част на "Конспирация срещу световното здраве" на д-р Атанас Гълъбов - виж следващите части в същия блог
23. Магура
24. Ерата на Водолея Настъпва :-))
25. Корал - Светлината отвътре
26. Матрицата V - Търсене на Духа. Том I
27. Йога съветите на Мио - Чувствата и техният механизъм
28. Открий Себе си
29. Цар Кару
30. Блогът на Подводни