Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2010 13:48 - Време Е За Пробуждане/сценарият на "управляващите" за "бъдещето" на света, който може да бъде прескочен с извисяване на съзнанието/ Време Е!
Автор: vencislavomtatsat Категория: Изкуство   
Прочетен: 4405 Коментари: 9 Гласове:
21

Последна промяна: 09.12.2010 09:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
По-долу е сценарият за Третата световна война, който слугите на матрицата вече са приготвили... Време е за Събуждане, Трябва да се Събудим Сега от кошмара - за да не ни се налага в близките години да живеем в него - Божественото е Вложило в нашите Съзнания Велики Сили, Които Могат да Променят и Да Творят Реалността - негативното е изгубило битката, още когато е решило да използва мотивацията и губещите тиранични методи/модели/ на тъмната страна - Вие сте Давид, който побеждава Голиат - и е Време да се Събудите от съня, Време е да Отворите Сърцата си за Любовта и да посеете Истината в тях, Време е да Станете Едно с Духа си и Да Възстановите Връзката си с Божественото. Вашата Истинска Същност е БезкРайно Състрадание, Светлина и Блаженство - Извисете Съзнанието си, Пречистете се от лъжливите идентификации на егото и не позволявайте да ви въвличат в илюзорните сценарии на негативността, страха и невежеството - за да ви държат в подножието на Вас Самите - където единствено могат да Ви експлоатират и поставят в деградиращо състояние на съзнанието. Скъсайте връзката си с илюзията и възстановете Връзката си с Духа на Истината и с Божественото - за да помогнете на Човечеството да Излезе от илюзорните капани на лъжата и на негативността - За Да Започнем Един Нов Живот в Ерата на Любовта, Безкористността и Свободата, Които Вече чукат на вратата ни и чакат да Им отворим... Отворете очите си за Истината - страхът е узаконяване на робското статукво - Истината, Безстрашието и Любовта отварят БезкРайните Хоризонти на Свободата.
Време Е!

Отче Наш

Отче Наш, Който Си на Небесата
Да Се Свети Името Твое,
Да Дойде Царството Твое,
Да Бъде Волята Твоя -
Както на Небето, Така и на Земята.
Хляба наш насъщний, дай го нам и днес, и прости дълговете наши, както и ние прощаваме на нашите длъжници. И ни избави от лукавия, и не ни въвеждай в изкушение - Защото Твои са Царството и Силата, и Славата Сега и Во Веки Веков.
Амин!

Господ е Виделина моя и Спасение мое - от кого ще се убоя? Господ е Силата на Живота ми - от кого ще се устраша?
/Началото на Давидовия Псалом 27 /Слав. 26//

Рамая Рамабхадрая Рамачандрая Ведхасе Рагхунатхая Натхая Ситая Патайе Намах!

Ом Шри Рама
Рама Рамети
Раме Рааме МаноРаме
Сахасранама Таттулиям
Рама Нама Варанане!

http://vencislavomtatsat.blog.bg/izkustvo/2010/11/03/edin-komentar-otnosno-matricharite-i-matricharskite-parametr.629234



Сценарият на "управляващите" или така наречената Англо-саксонска мисия:
интервю със свидетел (транскрибция)

Англо-саксонската мисия на български:
http://projectavalon.net/lang/bg/anglo_saxon_mission_interview_transcript_bg.html

Същият материал на английски:
http://projectavalon.net/lang/en/anglo_saxon_mission_interview_transcript_en.html
Аудио интервю със свидетел, записано през Януари 2010

Тук можете да видите видео презентация на интервюто









































Гласувай:
21



1. liliyanaandreeva - НЯМА НИЩО КРАСИВО В ИНДИЙСКИТЕ УМОПОМРАЧИТЕЛНИ СУЕВЕРИЯ!
30.11.2010 15:49
ЗАРАДИ ПОГРЕШНАТА ПРЕДСТАВА,ЧЕ КАЛИ Е БОГИНЯ НА СМЪРТТА,ИЗБИХА БЪЛГАРКАТА И БЯЛАТА ЖЕНА (ЗАРАДИ ИМЕТО И БЯЛА,КАЛИЯ,ЛИЛИЯ,КРЕМ) ,А СЪЩО НЕГРИТЕ ЗАЩОТО БОГИНЯТА Е С ЧЕРНА КОЖА.ИЗБИВАТ И УМНИТЕ ХОРА ДЕТО ИМАТ МОЗЪК В ГЛАВАТА ЗАЩОТО БОГИНЯТА ИМА ГЕРДАН ОТ ЧЕРЕПИ.
ТОВА Е ТЯХНАТА ПРЕДСТАВА ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО:ВМЕСТО МНОГО УЧИТЕЛИ - ГЕРДАН ОТ ЧЕРЕПИ И ВМЕСТО ЧЕРНИ БУКВИ НА БЯЛО ПОЛЕ - ЧЕРНА БОГИНЯ С БЯЛО ИМЕ! НА ТИЯ , ДЕТО СА ГЛУПЦИ ОБРАЗОВАНИЕТО ИМ Е СМЪРТ!!!...
цитирай
2. panazea - Време е!
30.11.2010 17:15
Поздравления !
цитирай
3. misbis - 4udesna
30.11.2010 17:17
kolekcia.blagodaria za hubavoto prejiviavane-))))Lubov
цитирай
4. amrak - Браво Венци!!!
01.12.2010 12:03
Светлина и Любов!
цитирай
5. zahariada - Поздравления!
01.12.2010 16:01
Много ясно и изчерпателно. Дано се проумее от повече хора. Дано! Поздрав!
цитирай
6. compassion - ДА! Време е! Крайно време ...
02.12.2010 14:46
Не се страхувай! Вярвай в силата на Светлината! Всичко вече се случва точно според природните (Божии) закони.
Поздравявам те за хубавия постинг.
цитирай
7. vencislavomtatsat - Привет на Всички :-)))
02.12.2010 21:33
Благодаря Ви за подкрапата и за положителния поглед към проблема - ето няколко коментара на podvodni от последния пост на misbis - които са по темата и са доста на място.
Коментари на Подводни http://podvodni.blog.bg/:
"Предстоят промени, продиктувани от "инсталирането" на нова "програма" на Гея, за което те/негативните сили/ не са подготвени. Основното тяхно усилие е насочено към предотвратяването на това "и...нсталиране". Само че, както те работят против, така други работим за. Гея е част от цялото, и като напълно разумен организъм тя ще има последната дума, независимо от желанието на един или друг представител на общността. Историята е пълна с факти доказващи, че далеч по-развити цивилизации са били безсилни пред нея.
Нарушаването на равновесието в цялото е недопустимо, защото това ще означава край на системата.
Та така, могат да си крякат колкото си искат.
Друг е въпросът дали искам да отговоря с "Винаги готов" на техните илюзии...
Писахме веднъж с Нео за фотонният пояс и лъч. Та това им е огромният проблем. Всъщност основната функция на HAARP на САЩ е създаването на стопираща решетка която да предотврати въздействието на фотона и зареждането на новата "програма". А да не забравяме, че подобни остановки има в Русия и Китай. Между другото Китайската остановка е два пъти по-мощна от другите два взети заедно.
Казано е: Светлината изгрява от Изток, а цивилизациите залязват на Запад...
Факт е, че все повече хора им играят "сечено". Иран въобще не им се "връзва". Северна Корея показа, че въобще няма да си поплюва. Китай отмениха програмата за контрол над раждаемоста - "1 дете". Бразилия, Венецуела, Боливия и други латиноси изгониха МВФ, и си правят собствена икономическа зона. Европа е на ръба на социална революция.
В общи линии, кофти новини за тях.
А и наплива на индиго и кристали прави положението просто отчайващо."
цитирай
8. vencislavomtatsat - Ето още един стойностен коментар на universalnite1neo -
16.12.2010 16:47
"Ерата на Мрака или Кали Юга след повече от 5000 години привърши през 1974 година. От тогава ние сме в транзитен период и навлизаме в Ерата на Светлината или Сатя Юга. Нормално този транзитен период е от 432 години, през които хората имат възможност да се трансформират и адаптират към новите условия на Ерата на Светлината.
Златната Ера ще продължи 20304 години и след това духовните ценности на хората ще започнат да се влошават през следващите 15228 години, 10152 години и негативността ще достигне своя пик през последния период от 5076 години. Това ще бъде така, защото всичко се подчинява на цикличността. Земята е преминавала през тези етапи многократно.
Транзитният период от 432 години ще бъде намален от Фотонния пояс на 44 години и така Златната Ера ще започне през 2018 година."
цитирай
9. vencislavomtatsat - Коментар от http://universalnite1neo.blog.bg/
16.12.2010 16:50
"Да се спрем на прецесията на равноденствията. Оста на Земята е наклонена 23,5
градуса. Когато Земята се движи около Слънцето, оста й остава наклонена, на което се дължат годишните времена. Но тъй като и самата ос се движи, получава се и осова промяна с изместването. Оста се придвижва с по един градус всеки 72 години. През 2160 години тя навлиза в ново съзвездие и прави по този начин пълна обиколка за 25 920 години. Така за период от 25 920 години точката на северния полюс очертава една елипса. В една точка от тази елипса земята е най-близо до центъра на галактиката, а в друга точка е най-далече. И много древни народи са били забелязали, по-точно тибетците и индусите, че с отдалечаването от центъра на галактиката ние заспиваме, а когато завием, за да се приближаваме към този център, започваме да се събуждаме.
Древните мъдреци са разделили елипсата, получена от процесията на равноденствията, на сегменти, наречени юга. По-голямата част от информацията относно тези периоди юга са натрупани през последните 2000 години, период, известен под наименованието Кали Юга. Случайно това е отсечката на най-дълбок сън от цялата елипса. Така почти всичко, което е било написано за космичния цикъл през тези последни 2000 години, е било тълкувано от заспали хора, които са се опитвали да търсят извадки от древните текстове, които те дори не са разбирали. И впоследствие така са променили тези текстове, че никой друг да не може повече да получи от тях някакво знание. С други думи, на по-голямата част от тези информации изобщо не може да се вярва. Древните са открили две противоположни точки, които са отдалечени една от друга на разстояние 900 години, в едната от които ние заспиваме, а в другата се пробуждаме. И двете точки са свързани с невероятни изменения -промяна в съзнанието на отделните хора и изменение в положението на полюсите на планетите. Сега ние се намираме точно в точката на обрат, в началото на движението за завръщане към центъра на галактиката и в началото на пробуждането. На 180 градуса спрямо последното обръщане, точно на обратната страна, и следващото обръщане е неизбежно предстоящо. Именно затова ние вече стигаме до критичния праг, който включва между другото и свръхнаселеността, и състоянието на околната среда.Всяка мисъл, емоция и действие на духовно издигнатите хора ще се гради на Безусловната Любов (положителна, градивна енергия) и това ще се отнася както към околните, така и към животните и заобикалящата ни природа. Такава любов се излъчва само от чувството за единство с всеки и всичко. Това автоматично ще повиши нашето вибрационно ниво към това на Фотонния пояс и ние ще преодолеем всичко без трудности. Ако по-голямата част от човечеството се трансформира в тази насока, ще се намалят и преодолеят по-леко предстоящите промени."
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vencislavomtatsat
Категория: Изкуство
Прочетен: 1062417
Постинги: 313
Коментари: 939
Гласове: 16797
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Индиански речник
2. Carlos Nakai - Promise
3. Shri Rama Chandra
4. Remember Me: Legolas & Eowyn Part 3
5. Порталът към съзнателен живот
6. Светли Мисли *Открити в блогрола на Sever*
7. Амрита - *Открита в блогрола на Wildroses*
8. Сахаджа Йога
9. Свами Сатчитананда - Изпълненото с Радост Сърце на Мъдростта и Свободата :-))
10. Amrak
11. Nav
12. Sever
13. Мечта за другия *Izvorche*
14. Любов? *Compassion*
15. Филмът "Киматика"
16. Хенри Дейвид Торо и американското пътуване към Изтока
17. Словото на Учителя
18. Nirananda
19. Любовно Писмо до Бог *Candysays*
20. Детето, което накара света да замълчи за 6 минути
21. Спароток
22. Начална част на "Конспирация срещу световното здраве" на д-р Атанас Гълъбов - виж следващите части в същия блог
23. Магура
24. Ерата на Водолея Настъпва :-))
25. Корал - Светлината отвътре
26. Матрицата V - Търсене на Духа. Том I
27. Йога съветите на Мио - Чувствата и техният механизъм
28. Открий Себе си
29. Цар Кару
30. Блогът на Подводни