Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2011 23:14 - 22 януари ден срещу кемтрейлс - Или за кемтрейлс, Дон Мигел Руис и Раждането на Шестото Слънце
Автор: vencislavomtatsat Категория: Изкуство   
Прочетен: 9396 Коментари: 17 Гласове:
16

Последна промяна: 19.10.2012 10:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Chemtrails, Bulgaria, 19.11.2010

Петото слънце:
http://vbox7.com/play:59872af7


Дон Мигел Руис - Раждането на Шестото Слънце

"Любовта на другите може да пробуди нашата любов, но само нашата любов може да ни направи щастливи. Тази любов е нашата истина. Тя е нашата свобода. Тази любов ще трансформира стария сън в нов сън за рай на Земята...
Насърчавам те да бъдеш върховният творец на своя личен сън и на съня на планетата. Направи ги възможно най-красиви. Ти си светлината. Ти си любовта. Изразявай своята красота с Любов."
Дон Мигел Руис
http://vbox7.com/play:aa100266

Предишния по-пълен пост за Кемтрейлс: http://vencislavomtatsat.blog.bg/izkustvo/2010/11/05/podrejdane-na-pyzela-ili-otnovo-za-matricharite-i-matrichars.630108

"С какво ни засипват главите" (official trailer) - http://vbox7.com/play:4df17811

Целият филм "Какво разпръскват над света":
http://www.youtube.com/watch?v=zWHjxE_8cYw

30 април 2012 г.
Доклад на Д-р Ръсел Л. Блейлок
Проф. биолог
Университет Belhaven САЩ

Озаглавен: "" CHEMTRAILS, NANOALUMINUM AND NEURODEGENERATIVE AND NEURODEVELOPMENTAL EFFECTS ""

""Химическите следи в атмосферата - това е разпръскване на наноалуминий и невродегенеративни агенти, засягащи нервната система – продукти на гео-инженерството.
Особено недоумение предизвиква фактът, че тези следи се наблюдават всеки ден и навсякъде.Основният проблем е това, че има доказателства, че се разпръскват тонове наночастици с алуминиеви съединения.Това е описана в научната и медицинска литература – наноразмерните частици са по-реактивни и причиняват интензивно възпаление в редица тъкани. Особена тревога предизвика въздействието на тези наночастици върху мозъка и гръбначния мозък, а също така и растящият списък на невродегенеративни заболявания, включително деменцията на Алцхаймер, болестта на Паркинсон и болестта на Лу Гериг (ALS), които са тясно свързани с въздействието на намиращия се в околната среда алуминий.Наночастиците от алуминий са не само далеч по-възпалителни, те могат лесно да проникнат в мозъка и кръвта, да поразяват обонятелните нерви. Проучванията показват, че тези частици преминават през обонятелните невронни пътища, като се свързват директно към областите на мозъка, които причиняват болестта на Алцхаймер.Назалното въздействие прави огромното количество разпръснат в небето наноалуминий особено опасен, защото този прах се вдишва от хора от всички възрасти, включително бебета и малки деца в продължение на часове. Ние знаем, че възрастните хора реагират най-бързо на този алуминий във въздуха.Благодарение на много малките частици от алуминий, системите за филтриране по домовете и офисите не може да премахнат алуминия, така че хората биват поразявани навсякъде.В допълнение към инхалационните свойства на наноалуминия, той насища почвата, водата и растителността. Обикновено алуминият лошо се абсорбира от стомашно-чревния тракт, но наноалуминият се абсорбира в много по-големи количества. Алуминият се абсорбира от организма и се трупа в някои органи и тъкани, включително мозъка и гръбначния мозък. Вдишването му предизвиква възпалителни реакции в белите дробове, които представляват сериозна заплаха за деца и възрастни с астма и белодробни заболявания.Аз се моля тези пилоти, които пръскат с това опасно вещество да разберат, че те унищожават живота и здравето на техните семейства. Това важи и за нашите политически лидери. След като почвата, растенията и водните източници бъдат силно замърсени, няма да има връщане назад и да се компенсират вредите, причинени на природата ще е невъзможно.Хората трябва да разберат заплахата и да поискат от правителството да спре отравянето на планетата , иначе няма как да се попречи на задаващата се катастрофа от огромен размер, освен ако този проект не се спре незабавно. В противен случай ще гледаме експлозивен растеж на невродегенеративните заболявания, които засягат възрастните хора с безпрецедентни темпове, както и заболявания на нервната система на нашите деца. Вече сме свидетели на значително увеличение на тези неврологични нарушения, и това се случва при по-младите хора по-често от всякога.""

Russell L. Blaylock, M.D.
Visiting Professor Biology
Belhaven University
Theoretical Neurosciences Research, LLC
Dr. Russell Blaylock, Neurosurgeon
Web Site: http://www.russellblaylockmd.com/

Оригиналът Тук --> http://www.mpwhi.com/chemtrails_nanoaluminum_effects.htm


В коментарите на antoninus след материала му за д-р Ръсел Блейлок и Кемтрейлс - има изключително важен доказателствен материал за тези, които все още не са запознати с проблема:
http://antoninus.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/06/11/chemtrails-himicheski-sledi-i-posledicite-ot-tiah.966485


Chemtrails - Интервю с Розалинд Питърсън - - 1
http://vbox7.com/play:aaae3930


Откритията на Никола Тесла, изключително важни за разбиране на това как действат системи като ХААРП - с цел създаване на катаклизми и майнд контрол:
http://vbox7.com/play:a27e25a8

http://vbox7.com/play:0a2e5cd7

http://vbox7.com/play:e6165fb1

Д-р Ник Бегич обяснява подробно различните възможности на ХААРП
http://www.vbox7.com/play:3a3344a9

http://www.vbox7.com/play:bc52307e

http://www.vbox7.com/play:3ebc9d0a

http://www.vbox7.com/play:f03d3538

http://www.vbox7.com/play:0a46f342

http://www.vbox7.com/play:95686581

 http://www.vbox7.com/play:89816f0e

Фулфорд - Земетресенията в Япония и ХААРП

http://www.vbox7.com/play:3a3344a9




















Гласувай:
16



1. ferdi - ...
23.01.2011 10:13
Не знам в другите градове как е, но във Варна аз всеки ден виждам формация от 5 или 6 самолета един след друг около 17 часа, които оставят точно такива следи! Самолетите на гражданската авиация не летят така един след друг, нито пък оставят подобни следи! И какво излиза... :(
цитирай
2. bizcocho - Чудесно казано!
23.01.2011 12:45
Чудесно казано!
цитирай
3. vencislavomtatsat - Привет, Ферди :-))
23.01.2011 14:18
Хора от цялата страна ги снимат постоянно и публикуват снимки и клипове във Фейсбук на "Знаят ли българите какво е Кемтрейлс", във vbox7, youtube и т.н. Аз също публикувах снимки и клипове с пръскания над Търново, които си продължават с пълна сила и до сега - клиповете, които направих бяха през деня, но те започват пръсканията още през нощта, следите, разбира се нямат нищо общо с др. - защото остават до няколко часа след това, разширяват се и след това преминават в облаци - всеки, който иска може да стане малко по-рано и да види как се образуват... А на въпроса какво излиза :-)) - както казва Джордж Харисън в горния клип - излиза, че прекрасната планета, на която живеем все още е в ръцете на абсолютно откачени и безмозъчни същества, които няма изгледи скоро да закачат :-)) Това - на което се надяваме е предстоящата трансформация на планетата, която ще обезсили всякакви негативни модели, които са работели до момента за сметка на цялото човечество - важна роля за тази трансформация ще изиграят децата индиго и кристали, които идват за да трансформират този свят, както навремето са идвали детето Кришна и детето Христос, които не случайно още като деца са били преследвали от системата - това, че докато пиша това - по Нова телевизия тече предаване за децата индиго и кристали, надявам се е синхроничност, която носи положителен знак :-)) Повече за това в блога на universalnite/от моя блогрол: "Ерата на Водолея Настъпва :-))"/, в коментарите на предишния пост за Кемтрейлс и в следния коментар на podvodni по темата ((-:
цитирай
4. vencislavomtatsat - Коментари на Подводни по темата: http://podvodni.blog.bg/:
23.01.2011 14:19
"Предстоят промени, продиктувани от "инсталирането" на нова "програма" на Гея, за което те/негативните сили/ не са подготвени. Основното тяхно усилие е насочено към предотвратяването на това "и...нсталиране". Само че, както те работят против, така други работим за. Гея е част от цялото, и като напълно разумен организъм тя ще има последната дума, независимо от желанието на един или друг представител на общността. Историята е пълна с факти доказващи, че далеч по-развити цивилизации са били безсилни пред нея.
Нарушаването на равновесието в цялото е недопустимо, защото това ще означава край на системата.
Та така, могат да си крякат колкото си искат.
Друг е въпросът дали искам да отговоря с "Винаги готов" на техните илюзии...
Писахме веднъж с Нео за фотонният пояс и лъч. Та това им е огромният проблем. Всъщност основната функция на HAARP на САЩ е създаването на стопираща решетка която да предотврати въздействието на фотона и зареждането на новата "програма". А да не забравяме, че подобни остановки има в Русия и Китай. Между другото Китайската остановка е два пъти по-мощна от другите два взети заедно.
Казано е: Светлината изгрява от Изток, а цивилизациите залязват на Запад...
Факт е, че все повече хора им играят "сечено". Иран въобще не им се "връзва". Северна Корея показа, че въобще няма да си поплюва. Китай отмениха програмата за контрол над раждаемоста - "1 дете". Бразилия, Венецуела, Боливия и други латиноси изгониха МВФ, и си правят собствена икономическа зона. Европа е на ръба на социална революция.
В общи линии, кофти новини за тях.
А и наплива на индиго и кристали прави положението просто отчайващо."

цитирай
5. vencislavomtatsat - Коментар от http://universalnite1neo.blog.bg/
23.01.2011 14:29
"Всяка мисъл, емоция и действие на духовно издигнатите хора ще се гради на Безусловната Любов (положителна, градивна енергия) и това ще се отнася както към околните, така и към животните и заобикалящата ни природа. Такава любов се излъчва само от чувството за единство с всеки и всичко. Това автоматично ще повиши нашето вибрационно ниво към това на Фотонния пояс и ние ще преодолеем всичко без трудности. Ако по-голямата част от човечеството се трансформира в тази насока, ще се намалят и преодолеят по-леко предстоящите промени."
цитирай
6. vencislavomtatsat - Привет, Жени :-))
23.01.2011 14:30
Благодаря ти!
цитирай
7. kikowsky - Искам да попитам нещо.
24.01.2011 12:44
Правени ли са проби на тези следи, за да се знае съдържанието им?
цитирай
8. vencislavomtatsat - Privet =)
24.01.2011 13:56
Oсновни компоненти на Chemtrails аерозолите са тежки, радиоактивни и токсични метали като олово, алуминий, цинк, титан, стронций, а така също канцeрогенни вещества като барий, кадмий и др.

V predishniia post za Chemtrails imashe opisanie ot Ivailo Georgiev - http://vencislavomtatsat.blog.bg/izkustvo/2010/11/05/podrejdane-na-pyzela-ili-otnovo-za-matricharite-i-matrichars.630108

Eto oficialnata versiia za sastava na vazduha - kopirana ot bloga na gloryflory - razbira se tam ne e posochena istinskata prichina za silno zamarseniia vazduh naposledak - tova ne bilo ot postoiannite praskaniia na NATO samoletite - a ot goreneto na darva i vaglishta, razbirash li
"България е затисната от отровен прахоляк, който вреди на белия дроб и може да причини астма и рак, алармира под глава "24 часа".
Това става ясно от бюлетините за чистотата на въздуха на Изпълнителната агенция по околна среда. От началото на декември има наднормено замърсяване с фини прахови частици, като най-високите концентрации са в Кърджали, Перник и София.
В столицата на 8 декември прахолякът е бил 5,5 пъти над нормата. А вчера - 3,3 пъти над допустимото. В Перник и Кърджали имало до 4,8 пъти превишение.
Причината е в застудяването и отоплението с въглища и дърва, както и усилената работа на тецовете, пише изданието."

източник: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3493651

Inache celta na tezi praskaniia e depopulaciia na naselenieto, mind kontrol i sazdavane na reflektorna povarhnost za HAARP sistemite, s koito si igraiat s magnitnite poleta na Zemiata (na baza na otkritiiata na Nikola Tesla) - i sazdavat izkustveno kataklizmi v opredeleni mesta. Ot tuk mojem da se zamislim zashto tolkova ptici izmriiaha naposledak - taka, kakto letiat... Az stignah do izvoda, che Chemtrails, GMO, Fluoride, savremenni vaksini, HAARP i t.n. sa chasti ot edin i sasht sataninski pazel na kontrol varhu choveshkite sashtestva, koito vsichki nie se nadiavame da bade razpadnat vednaj zavinagi ot Bojestvenoto vazmojno nai-skoro. Eto oshte neshto vajno za Chemtrails - http://www.sibir.bg/index.php?page=displayTopic&id=582&tid=87827&sort=desc

Sorry za latinicata - niamam kirilica v momenta - Vsichko Dobro!!!
цитирай
9. vencislavomtatsat - Niakoi vajni filmi po temata HAARP
25.01.2011 09:35
Parviiat e "ДУПКИ В НЕБЕТО - ХААРП И УСЪВЪРШЕНСТВАНАТА ТЕХНОЛОГИЯ НА НИКОЛА ТЕСЛА" (2005)
Филмът със субтитри в „Арена“:
http://www.facebook.com/l/46430DFQhp69mq7saXgerBGpZcw;arenabg.com/details.php?id=c1803d5aadf87c358fdaaf53036cd43731454ee8

Филмът със субтитри в „Замунда“:
http://www.facebook.com/l/46430q0ZMyH_s9deGO1m9IvnXsA;www.zamunda.net/details.php?id=222624&hit=1

Резюме : "Мнозина учени са убедени, че страшните земетресения и катаклизми, които се случиха през последните години и месеци, са следствие на технологията ХААРП, която официално се използва за мирни цели и научни проучвания, но всъщност всички доказателства сочат, че тя е превърната в едно съвременно и супермощно оръжие, способно да предизвика необратими и фатални промени в земната йоно- и магнитосфера! Документалният филм „Дупки в небето – ХААРП и усъвършенстваната технология на Тесла“ разкрива ценна информация за историята и развитието на технологията ХААРП, както и безспорни факти, доказващи нейната връзка с катастрофалните явления, които днес наблюдаваме. Ще имате възможност да чуете компетентното мнение на изтъкнати учени, специалисти и изследователи и лично да формирате вашето мнение по въпроса. Филмът отразява и мнението на някои учени, ангажирани в програмата ХААРП, но противоречията в техните изявления са очевидни, а твърденията, чрез които се опитват да оправдаят ХААРП като безопасна експериментална програма, противоречат на здравата логика в светлината на явните доказателства и факти."

Filmat v Youtube - http://www.youtube.com/watch?v=Y-VMfzO94M0
цитирай
10. vencislavomtatsat - ГЛЕДАЙТЕ ВАЖНИЯ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА ВАКСИНИТЕ - „ВАКСИНАЦИИ НА СЛЯПО“ (SHOTS IN THE DARK, 2008) !!!
25.01.2011 09:41
Филмът със субтитри в „Арена“:
http://www.facebook.com/l/a6bd7aouAx60eFMX8vOHY0sUfVg;arenabg.com/details.php?id=9f8b1811dc39dc615848826ff1d47214caaa1740

Филмът със субтитри в „Замунда“:
http://www.facebook.com/l/a6bd7QSVs8JtM7tYfMEVSE_149Q;www.zamunda.net/details.php?id=235407&hit=1

Filmat v Youtube - http://www.youtube.com/watch?v=yq-OB66XgvU

Резюме:

"Филм относно страшните вреди от ваксините! Филмът предоставя изчерпателна информация за вредните вещества, които съдържат ваксините, и показва нагледно тежките увреждания от тези смъртоносни коктейли. Един разтърсващ филм за истинското естество на ваксинациите, който представя пред погледа на зрителя трагичните истории на редица пострадали от ваксините деца и възрастни! Самите жертви и техните родители споделят пред обектива на камерата преживените болки и ужас следствие на "невинните" ваксинации! Всичко това ще натовари психиката на зрителя, но само за да научи истината относно черния свят на ваксините!

ВНИМАНИЕ !!! САМИЯТ ПРЕВОДАЧ НА ФИЛМА АЛЕКСАНДЪР ВАСИЛЕВ ОТ СОФИЯ Е ПОЛУЧИЛ СЕРИОЗНО УВРЕЖДАНЕ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ !!! ВСЕКИ ДЕН ЖЕРТВИТЕ НА ВАКСИНИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ !!! НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА НАУЧИТЕ ИСТИНАТА ЗА ТОЗИ ДЪРЖАВНО СПОНСОРИРАН ГЕНОЦИД !!!

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ЛИПСАТА НА ВИДИМА РЕАКЦИЯ ОТ СТРАНА НА ОРГАНИЗМА СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ Е НАСТЪПИЛО УВРЕЖДАНЕ !!! ПОСЛЕДИЦИТЕ МОГАТ ДА СЕ ПРОЯВЯТ ДНИ, СЕДМИЦИ, МЕСЕЦИ И ДОРИ ГОДИНИ ПО-КЪСНО С РАЗВИТИЕТО НА ТЕЖКИ ХРОНИЧНИ БОЛЕСТИ, РАК, ТУМОРИ, ЛЕВКЕМИЯ И МНОГО ДРУГИ !!!

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ВСЯКА ГОДИНА В САЩ УМИРАТ ПОВЕЧЕ ОТ 10 000 БЕБЕТА ОТ СИНДРОМА НА ВНЕЗАПНАТА ДЕТСКА СМЪРТ (СВДС), ЗА КОЙТО ДНЕС Е УСТАНОВЕНО, ЧЕ СЕ ПРЕДИЗВИКВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОТ ВАКСИНИ !!!

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ГОЛЯМО ЧИСЛО ДОКТОРИ И МЕД. СЕСТРИ, КОИТО ПОСТАВЯТ ВАКСИНИ, НЕ ЗНАЯТ КАКВО СЪДЪРЖАТ ВАКСИНИТЕ И НЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ЗА ТЕЖКИТЕ ПОСЛЕДИЦИ ОТ ТЯХ !!! А ТЕЗИ, КОИТО ЗНАЯТ, СА ПРИНУДЕНИ ДА МЪЛЧАТ И ДА ПРОДЪЛЖАВАТ СВОЯТА УБИЙСТВЕНА ПРАКТИКА, ЗА ДА СИ ЗАПАЗЯТ РАБОТАТА И ДОХОДИТЕ !!!

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ СЛЕДСТВИЕ ВАШЕТО НЕЗНАНИЕ И НЕИНФОРМИРАНОСТ, МЕДИЦИНСКАТА И ФАРМАЦЕВТИЧНА ИНДУСТРИЯ ПЕЧЕЛИ КОЛОСАЛНИ ПАРИ !!! ЗА СМЕТКА НА ВАШИЯ ДЖОБ, ЗДРАВЕ И ЖИВОТ !!!

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МИНАЛАТА ГОДИНА СВЕТЪТ СЕ РАЗМИНА НА КОСЪМ ОТ ИСТИНСКИ СМЪРТОНОСНА ПАНДЕМИЯ СЛЕДСТВИЕ НА ЗАМЪРСЯВАНЕТО НА 72 кг. МАТЕРИАЛ ЗА ВАКСИНИ СЪС СМЪРТОНОСНИЯ ВИРУС НА ПТИЧИ ГРИП !!! И ТОВА БЕШЕ СЪВСЕМ СКОРО !!!"

ВИЖТЕ СЪЩО ПЕТИЦИЯТА СРЕЩУ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ И ФОРУМА БГ МАМА:

http://bgpetition.com/lipsa-na-izbor-pri-vaksinirane/view.html
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=245299.0;all
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=515923.0
цитирай
11. vencislavomtatsat - Описание на Chemtrails от Ивайло Георгиев:
25.01.2011 12:14
"Щатското военно наименование - Chemtrails на български Кемтрейлс, което се появява в края на миналия век във военните документации на САЩ и описва пръскане на химически и биологически съединения върху неподозиращото общество, в даде...н щат с експериментална цел. Chemtrails в превод означава Химически самолетни следи.
Подобни опити са се извършвали още 50—60г. на миналият век като първите опити, за които и правителството им твърди, са били в сверата на биологичните оръжия – пръскане от самолет, вируси, кораб в океана пълен с експериментални маймуни, след заразяването им, бозайниците биват изследвани до тяхната последвала смърт. Също така са на лице пръсканията с химикали във Виетнам от страна на САЩ с цел предизвикване на обилни валежи, които да наводнят пътищата и да секнат доставките за северновиетнамската армия. Chemtrails – се появяват данни за пръскане над небето на България в края на 2005г. началото на 2006г. малко след влизането на страната ни в НАТО и биват изпълнявани регулярно с неизвестна цел. Съдържанието на химическите елементи е Етилен дибромид, Алуминий и Бариев оксид. За съжаление никъде по медиите подобно твърдение не е разгледано и доказано затова влизаме в светът на теориите и самостоятелната преценка (всеки сам да прецени с познанията си по физика и химия).
Eдна голяма поредица от теории за вероятната цел и употреба на Chemtrails в световен мащаб:
- Най фрапиращата от тях е намаляване на човешката популация, или с други думи геноцид срещу човечеството като цяло, без значение от раса, цвят на кожата, образование морално или имуществено състояние. Това звучи налудничево, но нека подчертая, че това е официална теза на Рокфелер, която той заявява в ООН (фамилия са основатели и потдръжници на тази световна структура).
-Друга подобна теория е целяща стерилност при плодовитите жени/мъже за да не могат да създават деца, с което без горепосоченият геноцид ще се намали човешката популация до контролируеми размери с времето.
-Климатични войни
Kакви следи оставят обикновенните самолети изгаряйки керосин и какви Chemtrails: Обикновнни самолетни следи - оставят видими следи само на големи височини където температурите са до -50С. Следите се получават при нагряване на въздуха от двигателите след, което създадената водна пара замръзва на около 80-100м зад опашката на самолета и оставят видима бяла следа от ледени частици. Леда се разтопява, нагрят от слънчевата светлина и изчезва в рамките на 20-30 секунди след преминаването на самолетът. Chemtrails – следи, които остават повече от минута и се разтилат, подобно на облачни формирования покриващи в последствие по-голямата част от небосводат. По принцип времетраенето на следите върху небосвода има продължителност от 20мин. – 12ч. след преминаването на самолета. Пръскането може да бъде споходено от случаи на странно образувана облачна дъга, която масмедията прикрива, обяснявайки я като circumhorizon arс, но всъщност е химическа дъга. Образуване около Слънцето през деня или около Луната през ноща на Halo – Ореол около светилата, който се причинява от облачната пелерина, създадена от Chemtrails, през която трябва да премине светлината. Halo съществува в естествена среда само на южния и северния полюс, където е толкова студено, че светлината се пречува от ледените кристалчета в атмосферата и образува този ореол, това не е естествено за топли страни включително и за България, където вече се наблюдава. Висока самолетна актвност – когато в рамките на 1 час минат 50 самолета и нашарят небето означава, че не е случайност. Пресичания, завивания и създаване на мрежа от самолетни следи са също така показатели за Chemtrails."

цитирай
12. vencislavomtatsat - Opisanie na Chemtrails ot Hristo Tsankov -
25.01.2011 12:27
Здравейте приятели,

С Божията помощ приключих превода на важния документален филм „Аерозолни престъпления" (2005). Филмът разобличава тайните въздушни операции, чрез които се разпръсват в атмосферата по целия свят високотоксични и радиоактивни вещества, вируси, бактерии и други биологични компоненти. Тези операции се провеждат понастоящем над въздушното пространство на всички държави по света, 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, пред погледа и над главите на стотици милиони нищо неподозиращи граждани! Ще бъдете шокирани да научите, че дългите бели следи, които толкова често сте виждали по протежение на цялото небе, не са следи от изгоряло самолетно гориво, а специални аерозолни смеси, съдържащи изключително вредни за здравето на човека и природата вещества и биологични компоненти!

Тези следи не се разсейват в пространството, а се разстилат по небето, образувайки често пъти плътен воал от изкуствени облаци, които скриват слънцето дори и в най-ясните и безоблачни дни, когато небето е кристално чисто! Хиляди очевидци по целия свят са наблюдавали и констатирали как малко време след интензивно разпръсване на аерозоли прозрачността на въздуха и видимостта на хоризонта драстично се понижават, като на някои места е трудно да бъдат различени дори близки местности и обекти.

В светлината на представените във филма шокиращи разкрития, ще получите верния отговор на въпроса защо заболеваемостта и смъртността сред световното население рязко се увеличи през последните десетилетия и защо наблюдаваме все повече ужасни и катастрофални природни бедствия и аномалии. Филмът вярно посочва истинските причини за глобалното затопляне, темата, с която днес световните власти усилено спекулират, и навременно предупреждава за предстоящите катастрофални последици.

Безспорно, това е филм, който трябва да проследите на всяка цена, за да имате правилно разбиране за редица кардинални явления и събития, които се случват днес! Темата за биологичния тероризъм става все по-актуална сред световната общественост след направените напоследък потресаващи разкрития от разсекретени държавни документи в САЩ, Англия и други страни. От тези официални архивни документи става ясно как десетилетия наред нищо неподозиращи граждани в редица райони на планетата, включително САЩ и Англия, са били използвани за опити с биологични агенти – вируси и бактерии, под претекста на разработки и експериментиране за националната сигурност!
цитирай
13. vencislavomtatsat - Opisanie na Chemtrails ot Hristo Tsankov -
25.01.2011 12:30
Днес все повече хора поставят логическия въпрос защо, въпреки колосалния напредък в областта на науката и технологиите, човечеството става все по-болно и уязвимо. Нови болести се появяват, нови по-тежки форми се развиват, а тежката заболеваемост, водеща до инвалидизация и преждевременна смърт, е станала епидемия сред бебета, деца и юноши!

Отговорът на този въпрос обаче е шокиращ и той несъмнено води до неопровержимите факти и доказателства, според които атмосферата на нашата планета е била десетилетия наред целенасочено унищожавана, в изпълнението на същата тази програма за депопулация и редукция на световното население! Ядрени операции, електромагнитни операции, биологични и други военни операции, са били интензивно провеждани в атмосферата на планетата, още от края на Втората световна война, под предлога на изкуствено създадените страх и опасност от Трета световна война. Към тези изкуствено създадени претексти беше добавен и лъжливия претекст за борба с глобалното затопляне. Ето защо, световните власти, намиращи се под контрола на окултната върхушка (Илюминати или тайното световно правителство) спекулират все повече с въпроса за глобалното затопляне, оправдавайки същевременно аерозолните операции като необходимост за предотвратяването на екологична катастрофа.

Днес е доказано също, че предизвикването на регионални екологични катастрофи е част от плана на Илюминати за хвърляне на света в хаос, който план е стриктно съобразен във времето с окултната астрология и нумерология! Страшната екокатастрофа в Мексиканския залив, например, както и екстремните горещини и високи температури през 2010 г., бяха предсказани в окултния холивудски филм „Пророчеството", пуснат по световните киноекрани през 2009 г. По този въпрос прочетете специално моята статия „Холивудският филм 'Пророчеството' предсказа катастрофата в Мексиканския залив".

Днес е също доказано, че предизвикването на световни (грипни) епидемии е неразривно свързано с разпръсването на аерозоли, в които има биологични компоненти, някои от които смъртоносни. Ето как се разболяват целенасочено милиони хора по света и се превръщат в клиенти на международната фармацевтична индустрия, собственост на същата тази окултна върхушка! Факт е, че приходите на тази индустрия надхвърлят приходите от който и да било друг отрасъл на икономиката, а годишната печалба на един-единствен фармацевтичен гигант надхвърля брутния вътрешен продукт на редица държави по света! Огромните приходи от продажбата на синтетични лекарства и ваксини осигуряват днес на същите тези фармацевтични октоподи влияние и власт, гарантиращи господство и контрол в много отношения!

цитирай
14. vencislavomtatsat - Opisanie na Chemtrails ot Hristo Tsankov -
25.01.2011 12:31
Док. филм „Аерозолни престъпления" разкрива и връзката между аерозолните операции и военната програма ХААРП, стартирала през 1987 г. с патента на американския учен Бернард Ийстлънд. В този патент ясно е указано, че разпръсването на огромни количества барий в атмосферата, един изключително токсичен елемент и карциноген, е необходимо условие за усилване електропроводимостта на атмосферата за целите на изкуствен пренос на енергия. Днес е доказано, че програмата ХААРП е сред водещите програми за модификация на климата, чиято основна цел е предизвикването на глобална екологична криза чрез земетресения, цунами, изригване на вулкани, екстремни горещини и пожари, екстремни минусови температури и снежни бури, продължителна суша, наводнения, свлачища, урагани, тайфуни и торнадо, както и природни аномалии от най-различно естество. Всички тези природни бедствия причиняват ежегодно смъртта на стотици хиляди хора по света, което идеално се вписва в плана на окултната върхушка за депопулация и редукция на световното население. От друга страна, засегнатите от природни катаклизми страни и райони, изпадат в тежко финансово бреме, като някои стигат до ръба на хуманитарна и здравна катастрофа! Най-пресен пример в това отношение е Пакистан, където това лято станаха невиждани в историята на страната наводнения, докато в същото време съседна Русия изгаряше от невиждано високи температури и пожарища!

Нека отново да припомня, че всички операции на Илюминати се провеждат под маската на научно-изследователска дейност и защита на човечеството от изкуствено създадените от самите тях реални и въображаеми заплахи. Аерозолните операции, програмата ХААРП, хилядите ядрени опити по целия свят и много други военни и „научно-изследователски" операции, имат една-единствена върховна цел – изкуствено да редуцират световното население и да го държат под контрол! В това отношение, е особено зловеща програмата на Илюминати за масова ваксинация на световното население! Тази програма се провежда повече от 200 години под маската на борба с инфекциозните болести. Днес е абсолютно доказано от световно признати авторитети, че болестта СПИН е била изкуствено разпространена чрез ваксини, като измамите във връзка с тази страшна болест са толкова страшни, че надминават границите на въображението! Понастоящем има повече от 3000 световно известни учени, които оспорват съществуването на ХИВ-вируса и дори има обявена награда от 5000 лири за всеки, който би доказал неговото съществуване!

Бумът на други страшни болести като рак, левкемия, диабет, Алцхаймер, аутизъм и хиперактивност при децата, детски паралич, множествена склероза, псориазис, автоимунни заболявания и стотици други, е пряко свързан в исторически план с въвеждането на масовите ваксинационни програми. Малцина все още знаят, че ваксините съдържат високотоксични вещества, вируси, бактерии и генетичен вирусен и бактериален мактериал! Малцина знаят, че културите за много ваксини се отглеждат чрез производствени линии с ракови клетки! И това е призната фактология и абсолютна истина!

цитирай
15. vencislavomtatsat - Opisanie na Chemtrails ot Hristo Tsankov -
25.01.2011 12:34
Наистина, едва ли би могъл да се измисли по-дяволски план от този – под маската на загриженост за здравето на децата и възрастните, човешките същества да бъдат инжектирани със смъртоносни коктейли, превръщайки някога здравите хора в болни, осакатени и душевно съсипани клиенти на международната фармафия! И тук връзката с аерозолните операции (престъпления) е очебиеща! От една страна, по въздуха се разпространяват смъртоносни и високотоксични вещества, вируси и бактерии, които разболяват хората и предизвикват паника и страх в тях, а от друга страна, чрез синтетичните лекарства и ваксини се предлага „решението", което всъщност досъсипва болните и изстрадали човешки същества! Така порочният кръг се завърта отново и отново, отнасяйки всяка година в своята черна дупка благосъстоянието, здравето и живота на милиони хора по света! От тази зловеща рулетка печели само един – този, който я е измислил и пуснал в действие!

Тук трябва да отговоря и на един друг важен въпрос, който възниква в светлината на изнесените във филма „Аерозолни престъпления" факти и доказателства. А именно, хората, които ръководят и са отговорни за аерозолните операции, не дишат ли същия въздух, който дишат всички хора и следователно не се ли разболяват като всички останали? Отговорът на този въпрос е комплексен и включва няколко неща. Тук ще се спра само върху следното: да, тези хора дишат същия въздух, но те разполагат с натурални средства и добавки за превенция, за които обикновения гражданин може само да мечтае и, разбира се, никога не се ваксинират! Техният живот няма нищо общо с живота на обикновения трудов човек, няма нищо общо със стреса, на който той е подложен всеки ден вкъщи, на работното място и на улицата. А днес се знае със сигурност, че успешното справяне на организма с дадена болест, зависи до голяма степен от силата на имунитета, с който той разполага. Ето защо, главните цели на провежданите ежедневно аерозолни операции, са насочени именно към това – отслабване и сриване на имунитета и защитните сили на човешкия организъм. Ето защо, основни компоненти на аерозолите са тежки, радиоактивни и токсични метали като олово, алуминий, цинк, титан, стронций, а така също карциногенни вещества като барий, кадмий и др.

цитирай
16. vencislavomtatsat - Vsichki opisaniia na Chemtrails ot Hristo Tsankov
25.01.2011 12:36
sa kopirani ot - http://www.sibir.bg/index.php?page=displayTopic&id=582&tid=87827&sort=desc
цитирай
17. vencislavomtatsat - Важна информация за Кемтрейлс от Христо Цанков
07.02.2011 13:32
"ВАЖНО !!! ВЪРХОВНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТАЙНИТЕ АЕРОЗОЛНИ ОПЕРАЦИИ !!!".


ВНИМАНИЕ !!!



ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ !!!

http://www.govtrack.us/congress/bill.xpd?bill=h107-2977

http://www.govtrack.us/congress/billtext.xpd?bill=h107-2977



На официална страница за правителствени документи на американския Конгрес се намира изключително важен проектозакон, наречен „Закон за защита на космическото пространство“ (Space Preservation Act of 2001, H.R. 2977). Този проектозакон е бил внесен за одобрение в Камарата на представителите от конгресмена Денис Кучинич на 02.10.2001 г. Обърнете специално внимание върху факта, че в проектозакона, член 7-ми „Дефиниции“, подточка (В) „Екзотични оръжия“, са изброени поименно следните видове оръжия:



а) електронни, психотронни и информационни оръжия;

б) химически следи (chemtrails) !!!

в) оръжейни системи, използващи свръхниски честоти на голяма височина;

г) плазмени, електромагнитни, звукови и ултра-звукови оръжия;

д) лазерни оръжейни системи;

е) стратегически, тактически и извънземни (базирани в космоса) оръжия;

ж) химически, биологически, природни, климатични и тектонични оръжия.



Следващата подточка (С) обяснява какво означава терминът „Екзотични оръжия“: „Терминът „екзотични оръжейни системи“ включва оръжия, предназначени да увреждат атмосферата и природните екосистеми (като йоносферата - горния слой на атмосферата) или климата и атмосферните условия, както и тектонични оръжия, имащи за цел да предизвикат повреждане или унищожение на определена група хора, регион на земята или атмосферата“. (!!!)



С това обяснение завършва проектозаконът, но явно неговото съдържание е било твърде откровено и смущаващо, поради която и причина не е одобрен от Камарата на представителите и е върнат за редакция. Няколко месеца по-късно, на 23.01.2002 г., същият проектозакон е отново внесен в Камарата на представителите на американския Конгрес под номер H.R.3616, но в него липсва целият пасаж, който разяснява в три подточки термините „оръжие“ и „оръжейни системи“!



В подточка (А), например, се обяснява, че тези два термина се прилагат спрямо установки, които „повреждат или разрушават обект в космоса, в атмосферата или на земята чрез насочване на енергия към този обект, която може да бъде молекулярна или атомна енергия, лъч енергия от субатомни частици, електромагнитна радиация, плазма или радио-енергия с изключително ниска или свръхниска честота“. (!!!)



По-нататък в същата подточка се обяснява още, че термините „оръжие“ и „оръжейни системи“ се отнасят и за средства, които „причиняват смърт или повреда на човека, на неговия биологичен живот, телесно здраве, умствено здраве или физическо и икономическо благосъстояние, чрез употребата на наземно-базирани, морски или космически системи, които използват радиация, електромагнитни, психотронни, звукови, лазерни и други видове енергия, насочена към отделна личност, хора или определени общности, за целите на информационна война, контрол върху поведението или умствен контрол върху личността или популациите“. (!!!)



Веднага след този параграф следва потресаващото допълнение: „чрез разпръсване на химически и биологически агенти около човека“. (!!!)



ХОРА, ЦЯЛАТА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ СЕ НАМИРА НА ОФИЦИАЛНА СТРАНИЦА ЗА ПРАВИТЕЛСТВЕНИ ДОКУМЕНТИ НА АМЕРИКАНСКИЯ КОНГРЕС !!! СЕГА ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОТРИЧА, ЧЕ НЯКОЙ СИ ИЗМИСЛЯ ИСТОРИИ ЗА РАЗПРЪСВАНЕ НА ВИСОКОТОКСИЧНИ И СМЪРТОНОСНИ ХИМИЧЕСКИ ВЕЩЕСТВА И БИОЛОГИЧНИ АГЕНТИ !!! ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ЧЕ ХИМИЧЕСКИТЕ СЛЕДИ (CHEMTRAILS) ИЛИ АЕРОЗОЛНИТЕ СЛЕДИ ОТ САМОЛЕТИТЕ СА СПЕЦИАЛНО УПОМЕНАТИ И ВКЛЮЧЕНИ В СПИСЪКА НА „ЕКЗОТИЧНИТЕ ОРЪЖИЯ“ !!! СПЕЦИАЛНО СА СПОМЕНАТИ СЪЩО КЛИМАТИЧНИТЕ И ТЕКТОНИЧНИ ОРЪЖИЯ, КАКТО И РАЗПРЪСВАНЕТО НА ХИМИЧЕСКИ И БИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНТИ !!! В СВЕТЛИНАТА НА ТОВА ВЪРХОВНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, НИКОЙ НЯМА ПРАВОТО ДА ОТРИЧА ПОВЕЧЕ ТВЪРДЕНИЯТА, ЧЕ РЕКОРДНИЯТ БРОЙ КАТАСТРОФАЛНИ ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ ПРЕЗ 2010 БЕ ПРИЧИНЕН ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ОПИСАНИТЕ В ТОЗИ ОФИЦИАЛЕН ПРАВИТЕЛСТВЕН ДОКУМЕНТ „ЕКЗОТИЧНИ ОРЪЖИЯ“ КАТО ОРЪЖИЕТО ХААРП (HAARP), НАПРИМЕР.



ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ !!! МНОГО СМЕ БЛИЗО ДО ВРЕМЕТО, КОГАТО ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЩЕ БЪДЕ ХВЪРЛЕН В ХАОС, СПОРЕД ОСНОВНИЯ ДЕВИЗ НА ИЛЮМИНАТИ – ORDO AB CHAO ИЛИ „РЕД, ИЗВЛЕЧЕН ОТ ХАОСА“ !!!



ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ЧЕ ЗНАКЪТ НА ТАЗИ ОФИЦИАЛНА СТРАНИЦА ЗА ПРАВИТЕЛСТВЕНИ ДОКУМЕНТИ НА АМЕРИКАНСКИЯ КОНГРЕС Е СИМВОЛЪТ НА ПИРАМИДАТА С ОКОТО НА ЛУЦИФЕР ИЛИ САТАНА !!! ТОВА ПОТВЪРЖДАВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ФАКТА, ЧЕ СВЕТОВНИЯТ ЕЛИТ СЕ ПОКЛАНЯ НА ЛУЦИФЕР (САТАНА) И ИЗПЪЛНЯВА НЕГОВИТЕ ЗАПОВЕДИ И ПЛАНОВЕ !!!



Съветвам всеки един от вас да изтегли този документ (законопорект) от посочения линк и да го пази на своя компютър като върховно доказателство за това, че Илюминати или световният елит водят истинска война срещу човечеството! Изтеглете го сега (има го на страницата и в pdf-формат), защото след известно време може да не го намерите повече на този сайт! Разпространете тази информация сред всички ваши близки и познати, както казват американците: „Разпространете Словото“!



На официалната страница на Камарата на представителите на американския Конгрес можете да прочетете прес-съобщение за внасянето на горния законопроект от конгресмена-демократ Денис Кучинич:

http://kucinich.house.gov/news/DocumentPrint.aspx?DocumentID=25386

http://kucinich.house.gov/



Редактираният вариант на проектозакона 2977 за „Закон за защита на космическото пространство“, проектозакон 3616, предложен от Денис Кучинич на 23.01.2002 г., също е бил отхвърлен от Камарата на представителите. Става напълно ясно, че американският Конгрес (правителство) няма никакъв интерес да забранява използването на изброените в проектозакона „екзотични оръжия“! Това съвсем не бива да ни очудва, знаейки вече истината, че повечето (ако не всички) конгресмени, сенатори и висши държавни ръководители на САЩ членуват в тайни масонски, окултни и сатанински общества като Бохемския клуб и „Череп и кости“! Ето защо, американският Конгрес и Сенат изобилват с масонска и луциферианска символика, ето защо, тайните оръжия на Новия световен ред, които Денис Кучинич искаше да бъдат забранени, продължават да сеят смърт и до днес!

http://www.youtube.com/watch?v=M2HFw9l1WeY

http://www.youtube.com/watch?v=cW9RtfIiMog&feature=related



цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vencislavomtatsat
Категория: Изкуство
Прочетен: 1057467
Постинги: 313
Коментари: 939
Гласове: 16797
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Индиански речник
2. Carlos Nakai - Promise
3. Shri Rama Chandra
4. Remember Me: Legolas & Eowyn Part 3
5. Порталът към съзнателен живот
6. Светли Мисли *Открити в блогрола на Sever*
7. Амрита - *Открита в блогрола на Wildroses*
8. Сахаджа Йога
9. Свами Сатчитананда - Изпълненото с Радост Сърце на Мъдростта и Свободата :-))
10. Amrak
11. Nav
12. Sever
13. Мечта за другия *Izvorche*
14. Любов? *Compassion*
15. Филмът "Киматика"
16. Хенри Дейвид Торо и американското пътуване към Изтока
17. Словото на Учителя
18. Nirananda
19. Любовно Писмо до Бог *Candysays*
20. Детето, което накара света да замълчи за 6 минути
21. Спароток
22. Начална част на "Конспирация срещу световното здраве" на д-р Атанас Гълъбов - виж следващите части в същия блог
23. Магура
24. Ерата на Водолея Настъпва :-))
25. Корал - Светлината отвътре
26. Матрицата V - Търсене на Духа. Том I
27. Йога съветите на Мио - Чувствата и техният механизъм
28. Открий Себе си
29. Цар Кару
30. Блогът на Подводни