Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2011 15:10 - Бог, его, Небе и Събуждане от Бялото Пространство на БезкРая/обобщение преди отпътуване за Зелената планина :-)/
Автор: vencislavomtatsat Категория: Изкуство   
Прочетен: 4093 Коментари: 11 Гласове:
23

Последна промяна: 10.07.2011 22:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Време Е!

Време е за Събуждане, Трябва да се Събудим Сега от кошмара - за да не ни се налага в близките години да живеем в него - Божественото е Вложило в нашите Съзнания Велики Сили, Които Могат да Променят и Да Творят Реалността - негативното е изгубило битката, още когато е решило да използва мотивацията и губещите тиранични методи/модели/ на тъмната страна - Вие сте Давид, който побеждава Голиат - и е Време да се Събудите от съня, Време е да Отворите Сърцата си за Любовта и да посеете Истината в тях, Време е да Станете Едно с Духа си и Да Възстановите Връзката си с Божественото. Вашата Истинска Същност е БезкРайно Състрадание, Светлина и Блаженство - Извисете Съзнанието си, Пречистете се от лъжливите идентификации на егото и не позволявайте да ви въвличат в илюзорните сценарии на негативността, страха и невежеството - за да ви държат в подножието на Вас Самите - където единствено могат да Ви експлоатират и поставят в деградиращо състояние на съзнанието. Скъсайте връзката си с илюзията и възстановете Връзката си с Духа на Истината и с Божественото - за да помогнете на Човечеството да Излезе от илюзорните капани на лъжата и на негативността - За Да Започнем Един Нов Живот в Ерата на Любовта, Безкористността и Свободата, Които Вече чукат на вратата ни и чакат да Им отворим... Отворете очите си за Истината - страхът е узаконяване на робското статукво - Истината, Безстрашието и Любовта отварят БезкРайните Хоризонти на Свободата.

Време Е!

Отче Наш
Отче Наш, Който Си на Небесата
Да Се Свети Името Твое,
Да Дойде Царството Твое,
Да Бъде Волята Твоя -
Както на Небето, Така и на Земята.
Хляба наш насъщний, дай го нам и днес, и прости дълговете наши, както и ние прощаваме на нашите длъжници. И ни избави от лукавия, и не ни въвеждай в изкушение - Защото Твои са Царството и Силата, и Славата Сега и Во Веки Веков.
Амин!
Господ е Виделина моя и Спасение мое - от кого ще се убоя? Господ е Силата на Живота ми - от кого ще се устраша?
/Началото на Давидовия Псалом 27 /Слав. 26//

Рамая Рамабхадрая Рамачандрая Ведхасе Рагхунатхая Натхая Ситая Патайе Намах


 

                    Бог и его

Всеки от Нас е Бог с его - егото е това, което пречи на Божественото да се проявява и това, което изгражда този материален свят на обусловено съществуване - егото ни вкарва в капана на раждането, стареенето и умирането - и в дългите сериали на различни обусловени изживявания, на които Божественото в Нас, което е Неунищожимо и Безсмъртно - става Свидетел - докато търсим Себе си навън от Себе си - след като с времето опитността започне да топи егото или сценариста на илюзията - остава само Божественото/Истината/ - което е Отвътре, Отвън и Навсякъде - миражът на ограниченото и рамкирано съществуване изчезва и се озоваваме в Истинската Реалност на Любовта, Безсмъртието, Свободата и Безграничността - където няма "аз" и "ти" - а където Аз Съм Ти, Ти Си Аз и Всички Сме Едно Хармонично Цяло - в което Всеки продължава своето съществуване в "Другия" и го Допълва и Обогатява.

 

 

                                   Небе

         Небето E винаги над теб - Едно и Също, където и да си. Отвъд променящите се човешки творения на повърхността, можеш във всеки един момент да огледаш себе си в Него и да откриеш там Истинската си, Непроменлива и Изначална Същност/"Аз и Отец ми Едно сме"/, далече отвъд променящите се, създаващите и вкопчващите се в илюзията преходни мисли - ти можеш да спреш света/мислите/ във всеки един момент - и да се потопиш в Центъра на Истинското Себе, което е Безпределно Чисто, Необусловено и Свободно като БезкРайната Синева на Небето. Потопи се в Чистото Сърце на Истината - Извиси Духа си и стани Едно с Небето/Чистото и Безкористно Съзнание Отвъд мислите/, което е твоята и на всеки и всичко - Истинска, Необусловена, Любяща, Свободна, Радостна и Просветляваща Същност. Ти си Небесната Синева, Свобода и Безпределност. Излез навън /от повърхностно-преходните илюзорни трептения на мислите, които създават твърдостта и преходността на люшканите от потока на обусловеността относителни форми/ - и се потопи в БезкРайната и Необятна Синева на Небето, в което изгрява Свободата на Твоето Истинско Себе, което е Самото Небе. Преди познатият ти свят на повърхността от относителни представи и форми да започне да се топи, виж Вечната и Непроменлива Светлина, която Е Истинската Същност на всичко, отвори очите си за Великата Виделина, в която няма загуба или промяна - Бъди Едно с Небето, стани Небе и лети в БезкРайната и Абсолютна Свобода, която Е Истинското и Изначално Състояние на всичко съществуващо.

Посвещава се на Бялата БезкРайност, в която всички същества живеят и която не познават – и така превръщат нейната БезкРайност в крайност, като губят Безкористността й в тесните рамки на различни користи, сътворяват граници от нейната Безграничност, създават измеримости от нейната Неизмеримост, раждат времето от нейното Безвремие – и така изпълват с различни определености БезкРайната й Свобода и Безпределност – насред Бялото Пространство на БезкРая – в което, в края на краищата, всичко отново се завръща и превръщайки своите користи в Безкористност – сътворява от своята крайност БезкРайност, преобразява граничността си в Безграничност, измеримостта си в Неизмеримост, своето време в Безвремие, своята несвобода в Свобода и своята смъртност в Безсмъртие.

  Посланието на Бялата БезкРайност е човек да се завърне отново у дома – в своето естествено състояние на Безкористност, Любов и Свобода, в което се постига Единството и Хармонията на всичко съществуващо. Там, където БезкРайната Любов на Бялото Пространство на БезкРая не се превръща в привързаност или в религия – и същността не се рамкира във форма, а където всеки един духовен път и всяка една религиозна форма се изпълват със съдържание и се разтварят в БезкРайната Любов и Свобода на всичко съществуващо. Там, където нещата никога не са се изпразвали от съдържание, където формата никога не е губила своята същност, където центърът никога не се е превръщал в периферия – там, където нищо не е преставало да носи своя неподправен смисъл и да свети в своята първична светлина, където същността на всяко съдържание, името на всяка форма и формата на всяко име – винаги са били и завинаги ще бъдат Безкористност, Любов и Свобода.

       Пожелание за Себеосъществяване

  Нека полъхът на Вятъра-Прана/Шри Ханумана/ - те носи високо над утъпканите пътеки - Там - където съзнанието е Ведро и Свободно - в Кристално Ясна Чистота - отвъд тесните модули и мисловни схеми, в които сърцето не може да диша и да разбира, да обича и да вдъхва Свободата на Искреността/Сита/.
Нека Вятърът издува платната на Душата към Вечната Свобода и Безграничност/Рама/ - Там - където Безкористността
/Истинското Себеосъществяване/
преизпълва Всичко!
     
Рамая Рамабхадрая Рамачандрая Ведхасе Рагхунатхая Натхая Ситая Патайе Намах


Ом Шри Рама Рама Рамети Раме Рааме МаноРаме Сахасранама Таттулиям Рама Нама Варанане

Аум Дашаратхайе Видмахе Ситавалабхая Дхимахи Танно Рама Прачодаят

Венцислав Велчев








Гласувай:
23



1. virtu - Време е !
18.05.2011 15:49
Наистина !
цитирай
2. martosblack - Вие сте се върнали...
18.05.2011 19:45
с нещо толкова хубаво...
цитирай
3. bven - Да се завърнеш в естественото състояние на Безкористност, Любов и Свобода!
18.05.2011 20:41
Звучи истински - нека го направим всички заедно!
цитирай
4. min11hetep - :)
19.05.2011 00:04
Благословено е завръщането ти, братко! Точно на време за мен :):):)
цитирай
5. misbis - време е,
19.05.2011 08:39
иначе времето няма да има време за нас
цитирай
6. amrak - Време е, да бъде Светлина!
20.05.2011 10:28
"Бог е човек минус егото." Сатя Сай Баба

Поздрави Венци! :)
цитирай
7. vencislavomtatsat - Благодаря от сърце на Всички Ви, Приятели :-))
20.05.2011 13:07
Наистина време е илюзорните проекции от мрежата на the dark side да бъдат разпаднати веднъж завинаги - време е крайността да се превърне в БезкРайност и смъртта в Безсмъртие, време е користта да стане Безкористност и човек да се завърне отново у дома – в своето естествено състояние на Безкористност, Любов и Свобода - "Време е, да бъде Светлина!" - Нека с Божията Помощ и с нашето ОбЕдинение в Любовта, Виделината и БезкРайността - Това време да настъпи за Всички ни! Амин!

"Аз съм човек служител на Доброто, аз съм частица от Великото Божествено Съзнание, аз съм крепък като диаманта и светъл като Слънцето, аз раста и ще раста, за да видя Лицето на Бога."

"Любов Светла, Любов Свята, Любов Пресвята Всели Господи в Сърцето ми, Да Любя Всичко, Да Любя Всички!" /Учителя/
цитирай
8. bven - Аз Съм Ти, Ти Си Аз и Всички Сме Едно Хармонично Цяло - в което Всеки продължава своето съществуване в "Другия" и го Допълва и Обогатява.
23.05.2011 20:14
Да не забравяме откъде идваме и защо сме дошли! Време е!
Честит празник на българите!:)))
цитирай
9. vencislavomtatsat - Привет, Мария :-))
23.05.2011 20:32
Така е Аз Съм Ти, Ти Си Аз и Всички Сме Едно - Тат Твам Аси, както казват индийците или Митакуйе Оясин на индианците :-)) - дано повече хора го осъзнаят и както каза Амрак: Време е, да бъде Светлина!
Поздрави за прекрасния и стойностен блог, Мария :-)) и Честит Празник на всички българи и славяни и от мен! :-))
цитирай
10. amore - НЕКА БЪДЕ СВЕТЛИНА! Прекрасно завръщане!
27.05.2011 01:01
АЗ СЪМ това, което съм - вечност, безкрай, любов, съвършенство - АЗ СЪМ извън времето и извън пространството. АЗ СЪМ това, което СЪМ. След като се освободим от нехармоничната част на егото си и разбием илюзиите, с които сме обградени в този свят ще познаем светлата страна на егото. А тя е нашата уникалност и неповторимост, неподлежаща на никакви земни сравнения и модели, защото е чиста светлина и любов. Истинската свобода идва, когато истински познаем себе си. Прекрасен постинг!
цитирай
11. vencislavomtatsat - Благодаря ти от сърце, Зорничке :-))
27.05.2011 20:50
Нека Радостта, Любовта и Истината да са Навсякъде около Теб!
Бъди Щастлива! :-))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vencislavomtatsat
Категория: Изкуство
Прочетен: 1062382
Постинги: 313
Коментари: 939
Гласове: 16797
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Индиански речник
2. Carlos Nakai - Promise
3. Shri Rama Chandra
4. Remember Me: Legolas & Eowyn Part 3
5. Порталът към съзнателен живот
6. Светли Мисли *Открити в блогрола на Sever*
7. Амрита - *Открита в блогрола на Wildroses*
8. Сахаджа Йога
9. Свами Сатчитананда - Изпълненото с Радост Сърце на Мъдростта и Свободата :-))
10. Amrak
11. Nav
12. Sever
13. Мечта за другия *Izvorche*
14. Любов? *Compassion*
15. Филмът "Киматика"
16. Хенри Дейвид Торо и американското пътуване към Изтока
17. Словото на Учителя
18. Nirananda
19. Любовно Писмо до Бог *Candysays*
20. Детето, което накара света да замълчи за 6 минути
21. Спароток
22. Начална част на "Конспирация срещу световното здраве" на д-р Атанас Гълъбов - виж следващите части в същия блог
23. Магура
24. Ерата на Водолея Настъпва :-))
25. Корал - Светлината отвътре
26. Матрицата V - Търсене на Духа. Том I
27. Йога съветите на Мио - Чувствата и техният механизъм
28. Открий Себе си
29. Цар Кару
30. Блогът на Подводни