Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2012 13:19 - Два Народа Една Вода - Два Народа Една Борба /Протест/
Автор: vencislavomtatsat Категория: Изкуство   
Прочетен: 2942 Коментари: 4 Гласове:
15

Последна промяна: 02.02.2012 11:23


 четвъртък - 26 януари
  • Час 12:00 до 13:00
  • Къде Румънско посолство, бул. "Михай Еминеску" Nо 4 и бул. "Ситняково" , Sofia, Bulgaria
  • Описание ДВА НАРОДА, ЕДНА ПРИРОДА!!!

    БЕЗЦЕННОТО НИ ПОДЗЕМНО ЕЗЕРО ПОД ДОБРУДЖА ПРОДЪЛЖАВА И ОТВЪД Р. ДУНАВ! ПРИ АВАРИЯ НА РУМЪНСКА ТЕРИТОРИЯ, ЕКОЛОГИЧНАТА КАТАСТРОФА ЩЕ ЗАСТИГНЕ И НАС!!! ЗА ДА НЕ БЪДЕ ПОБЕДАТА НИ НАПРАЗНА! ДА ПОДКРЕПИМ БРАТЯТА РУМЪНЦИ! БЪЛГАРИЯ Е С ВАС, НЕ НА ШИСТОВИЯ ГАЗ!

    ЗАЩО Е ВАЖНО!
    Румъния е дала лиценз на американската компания „Шеврон" да прави проучвания за залежи на шистов газ в Добруджа, в непосредствена близост до общата ни граница.
    Това съобщава румънският в. „Адевърул", като изтъква, че експлоатацията на ресурсите се очаква да започне още през февруари 2012 г.
    Изданието прилага и карта с разположението на трите терена, върху които американците дупчат за газ. Те са в окръг Констанца, но единият буквално граничи с българската община Генерал Тошево.
    България не е уведомена за тези проучванията, съобщиха за „Телеграф" от Министерството на екологията и водите. По правилата на международната договореност държавите не са длъжни да информират съседите си за рискови изследвания в недрата й, ако те не попадат в гранична зона.
    Справка в Правилника за прилагане на Закона за МВР показа, че под понятието гранична зона се приема територия на разстояние 15 км от линията на държавната граница. От екоминистерството смятат, че за да не ни уведомят румънците за газовите проби, значи терените не са в гранична зона. От публикуваната обаче карта е повече от ясно, че единият терен със сигурност е лепнат за границата ни.

    Доц. Георги Георгиев: Ако Румъния започне проучвания за шистов газ, може да бъдат замърсени български подпочвени води - цялата статия:
    http://radioshumen.bnr.bg/News/Shumen/Pages/Doc-Georgi-Georgiev-Ako-Rumuniq-zapochne-prouchvaniq-za-shistov-gaz-moje-da-budat-zamurseni-bulgarski-podpochveni-vodi.aspx

    ПРОТЕСТ ПРЕД РУМЪНСКОТО ПОСОЛСТВО ЩЕ НАКАРА РУМЪНСКИТЕ МЕДИИ ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ НА ПРОБЛЕМА И ВЕРОЯТНО ИМАМЕ ШАНС ДА ВЪВЛЕЧЕМ И РУМЪНЦИТЕ В АКЦИЯТА ПРОТИВ УБИВАНЕТО НА ПЛАНЕТАТА НИ... А ЗАЩО НЕ И ЦЯЛА ЕВРОПА!

    Българските протести против ШГ бяха най-големите - накарахме българите да се заинтересуват и да се загрижат - защо да не накараме и другите да обърнат внимание!

    Румънско посолство - бул. "Михай Еминеску" Nо 4
    Карта:
    http://tinyurl.com/7a9stlc





Гласувай:
15



1. bven - Време е всеки глас да бъде чут!!!
24.01.2012 20:25
Поздрави!
цитирай
2. vencislavomtatsat - Благодаря ти за подкрепата, Мария!
25.01.2012 21:05
Така е - Време е!
Всичко Добро и Хубав, Светъл и Усмихнат ден утре! :-))
цитирай
3. pevetsa - БОРБАТА НИ ЩЕ Е СРЕЩУ ФИНАНСОВАТА ...
02.02.2012 12:40
БОРБАТА НИ ЩЕ Е СРЕЩУ ФИНАНСОВАТА МОЩ НА ЕДНА ИНДУСТРИЯ, ЗАД КОЯТО СТОИ АМЕРИКА!
НО ЗА ЗЕМЯТА НИ, И ЗЕМЯТА НА ТЕЗИ НАШИ БРАТЯ, ЩЕ БЪДЕМ В ЕДНО, ДОКРАЙ!
цитирай
4. vencislavomtatsat - Привет, Певецо :-))
02.02.2012 16:30
Благодаря ти от сърце за подкрепата :-)) - както писах и преди - моето мнение е, че ако днес пуснем сондите за шистов газ да ровят в сърцето на Добруджа и да замърсят с радиоактивните си и канцерогенни елементи безценното подпочвено езеро под нея - след това веднага ще попаднем в лапите на "монсанто", които ще си предложат гмо измишльотините, с които да ни "хранят"...
очевидно е, че докато сме потънали в илюзиите на материалното - събуждането е под въпрос - очевидно е и че докато илюзионистите на деструктивния и груб материализъм ни залъгват с обещания за това колко богати ще станем, ако повярваме в техните фалшиви реалности и се хипнотизираме от тях - ще ставаме все по-бедни, при положение, че унищожаваме истинските стойности вътре в себе си и замърсяваме и ампутираме уникални части от Майката Природа извън себе си - която поддържа основата на нашето съществуване и ни дарява всичко необходимо във възможно най-чистия и благоприятен за нас вид. /А каквото унищожаваме в Природата - унищожаваме го и в самите Нас/. Хартиите-пари на илюзионистите не ни хранят - храни ни Природата - хартиите-пари на черните магове създават твърде много измислени реалности и производства, които замърсяват и унищожават планетата ни, влошават здравето ни - и правят пари от това - време е всеки от нас да си подреди пъзела и всички ЗаЕдно да се освободим от всичко излишно и илюзорно в живота си и да вложим повече Истина в своя вътрешен и външен свят. Не може една деструктивна технология, използваща радиоактивни и канцерогенни елементи, които след това стават част от кръвта на хората, които са в близост - да бъде "модерна" и "прогресивна" - Не може нещо, което увреджда и убива Майката - да донесе щастие на децата - и аз не знам толкова ли е трудно за разбиране това??!! /Прогресивни и модерни бяха технологиите на Тесла - но същите тези добре известни фамилии, които са собственици на въпросните нефтени и газови компании - не ги пуснаха да стигнат до хората!/
Все пак хубаво е, че човечеството започва да се събужда и да виждат нещата в дълбочина - все по-невъзможно ще става на разни чужди корпоративни интереси да лъжат общественото мнение и да взимат решения зад гърба му - хората вече си подреждат пъзела зад кадър и не се връзват на номерата на илюзионистите - Събуждането вече започна - Много Радост, Любов и Виделина на Всички и Бог Да Пази България! :-)))
Истината ще ни Направи Свободни!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vencislavomtatsat
Категория: Изкуство
Прочетен: 1062046
Постинги: 313
Коментари: 939
Гласове: 16797
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Индиански речник
2. Carlos Nakai - Promise
3. Shri Rama Chandra
4. Remember Me: Legolas & Eowyn Part 3
5. Порталът към съзнателен живот
6. Светли Мисли *Открити в блогрола на Sever*
7. Амрита - *Открита в блогрола на Wildroses*
8. Сахаджа Йога
9. Свами Сатчитананда - Изпълненото с Радост Сърце на Мъдростта и Свободата :-))
10. Amrak
11. Nav
12. Sever
13. Мечта за другия *Izvorche*
14. Любов? *Compassion*
15. Филмът "Киматика"
16. Хенри Дейвид Торо и американското пътуване към Изтока
17. Словото на Учителя
18. Nirananda
19. Любовно Писмо до Бог *Candysays*
20. Детето, което накара света да замълчи за 6 минути
21. Спароток
22. Начална част на "Конспирация срещу световното здраве" на д-р Атанас Гълъбов - виж следващите части в същия блог
23. Магура
24. Ерата на Водолея Настъпва :-))
25. Корал - Светлината отвътре
26. Матрицата V - Търсене на Духа. Том I
27. Йога съветите на Мио - Чувствата и техният механизъм
28. Открий Себе си
29. Цар Кару
30. Блогът на Подводни