Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2014 11:06 - Българската Земя не се продава! Тя е нашият Дом!
Автор: vencislavomtatsat Категория: Изкуство   
Прочетен: 4863 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 01.03.2014 13:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
"ЧОВЕК НЕ ПРОСТО Е НАСЛЕДИЛ ЗЕМЯТА ОТ ДЕДИТЕ СИ -
А Я Е ВЗЕЛ НАЗАЕМ ОТ ДЕЦАТА СИ!"
/индианска мъдрост/

"ЧОВЕК НЕ ПРОДАВА ЗЕМЯТА - ВЪРХУ КОЯТО ХОДИ!"
/Ташунка Уитко - Дивият Кон/

"НИЕ СМЕ ЗА ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ПРОДАЖБАТА НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ НА ЧУЖДЕНЦИ!

НИЕ СМЕ ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА МЕРКИ, КОИТО ДА ПРЕДОТВРАТЯТ ОКРУПНЯВАНЕТО НА ЗЕМЯТА С ЦЕЛ СПЕКУЛА И ЗЛОУПОТРЕБИ!

НИЕ СМЕ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ ПРАВОТО НА ФОНДОВЕ И АКЦИОНЕРНИ
ИНВЕСТИЦИОННИ ДРУЖЕСТВА ДА ПРИДОБИВАТ СОБСТВЕНОСТ
ВЪРХУ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ!

НИЕ СМЕ ЗА МЕХАНИЗМИ, КОИТО ДА ПОДПОМАГАТ И ЗАЩИТАВАТ ДРЕБНИЯ И СРЕДЕН ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ!

На 1 януари 2014 г. изтича мораториумът върху продажбата на земя на чужденци.
На 1 януари всеки гражданин на света ще може да бъде собственик на плодородна българска земя. Земята, за която нашите деди са проливали кръвта си. Земята, която ни храни. Нашата Родина!

Искаме да кажем на висок глас:
Земята е елемент на държавното устройство.
Земята е територия.
Земята ни дава храна.
Земята ни дава сигурност.

За тази земя са дали живота си нашите деди.
За тази земя са писали поети.
Тази земя е нашата земя.
И тя НЕ СЕ ПРОДАВА!

Искаме законови промени, правещи невъзможна свободната разпродажба на българска земя.

Искаме пресичане на опитите за връщане на "султански земи" на турската държава чрез закона за вероизповеданията. Закон, който застрашава 1/3 от българската територия.

ТОВА Е КАУЗА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!"

"Виждал съм Българи да стават на крака само при споменаване имената на националните ни герои!
Виждал съм Ирландци, които падат на колене само при споменаване на Фир Болг!
Виждал съм Баски от аристокрацията, за които най-голямата гордост е, че са древни Българи!
Виждал съм китайци и иранци, които са добре информирани, че исторически техните народи са свързани с Българите от хилядолетия!
Виждал съм афганистанци, които са горди с това, че именно на тяхна територия Българската конна армия през 325 година преди Христа разгромява войските на Александър!
Виждал съм индийци, които знаят, че Буда е най-яркият представител на народа Сармати Болгар!
Но съм виждал и родоотстъпници с промит акъл, които се считат за антични ....." /Митко Станчев/

"Как от първи станахме последни - психотронната война":
http://vbox7.com/play:453bf93ddd&start=15


Представители на хазарския каганат в управлението/за зак/т/риване/ на България:
http://samvoin.blog.bg/politika/2011/06/12/20-godini-cionistki-aparteid-i-okupaciia-na-vse-po-bivsha-by.763683


Чрез "Сорос вън от България, масоните вън от българските държавни институции":
"Истината е, че борбата е една - на обикнвените хора от всички народи срещу сатанистите-ционисти, които налагат ционистко масонски режим, които искат да контролират целия св
ят и всяка жива твар на планетата. Искат да налагат духовен, морален и икономически геноцид върху всички националности. Искат да притежават всички природни блага и всички души. Искат да прекъснат връзката на човека с Бога като сами себе си поставят над Бог. Това е жестока битка между доброто и злото на много нива. Всеки сам решава на чия страна да участва, но трябва да знае, че с това решава и съдбата на душата си."

"КАЗАНО Е : "Българите са голяма заплаха за Новия Световен Ред, защото са Хора на Духа и именно българите ще вдигнат държавите на Свещена война срещу сатанистите, които прокарват своите идеи под мотото Свобода, Демокрация, Ред!" ТЕ ни мачкат с геноцид, но войната не е загубена - винаги има нова битка и ново утре за децата на бога. Не можеш да убиеш неубиваемото, както и да унищожиш Духа. Плътта е тленна, но Духа не."
/Стан Ген/


"
Защо този ген е опасен за тях?Защото това е генът,който ни е давал сили и разум да създаваме държави с името БЪЛГАРИЯ,тогава когато другите народи са били просто едни племена.Защото това е генът,който ни даде сила и разум да създадем свои държави в Европа и за няколко века да ги превърнем в едни от най-влиятелните държавни обединения в древния свят.Това е генът,който накара Византия(Източната Римска империя-еквивалента на САЩ за древния свят)да ни плаща данък,за да не я бием повече и да и оставим някакви територии на Стария континент.Това е генът,който ни даде сили да спрем арабското нахлуване в Европа по времето на Тервел и с това да спасим християнския свят от изчезване.Това е генът,с който създадохме  Кирилицата и дадохме начален тласък на Източноевропейската християнска цивилизация.Това е генът,с който дадохме на света философията на Богомилите.Това  е генът,чрез който България преживя своя Златен век няколко стотин години преди Западноевропейските държави.Това е генът,заради който на Византия и бяха нужни близо 50 години ,за да завладее България.Това е генът,с който унищожихме цвета на Европейското рицарство при един от Кръстоносните му походи по времето на Калоян,само защото решиха,че могат да минат през България.Това е генът,който ни помогна да оцелеем и да просъществуваме като нация в продължение на петстотин години Османско иго,през които не само успяхме да съхраним родовото си име-БЪЛГАРИ,но се възродихме като народ  и нация и в крайна сметка извоювахме  свободата си.Това е генът,който даде сила и кураж на една шепа хора да задържат огромната турска армия при Шипка.Това е генът, с който се родиха хора като Аспарух, Симеон, Самуил, Асен, Калоян, Левски, Ботев, Раковски, Бенковски, Стамболов, Списаревски. Това е генът,с който за около шестдесет години след Освобождението успяхме да превърнем възродената от пепелта България в една от най-развитите европейски държави,въпреки войните и националните катастрофи,в които ни въвлече същия този „Елит”. Списъкът с имена и събития може да продължи дълго.

Защото това е генът на Свободния,Несломим и Независим дух,който ние носим в себе си. Генът на Свободната воля,генът на война и революционера,който не би пожалил живота си в името на Свободата и правото да съществува на тази планета като Свободен човек,така както са го правили нашите предци,умирали с и в името на България.Това е генът,с който ние БЪЛГАРИТЕ продължаваме да вървим през историята няколко хиляди години и все се наричаме с това име-БЪЛГАРИ.Защото БЪЛГАРИЯ е вечна!Защото България надживя и Вавилон,и Рим,и Византия,и Османската империя!Ще надживее и империята на Капитала!Защото дори разкъсана,удавена в кръв,изпепелена и почти заличена от враговете си БЪЛГАРИЯ винаги се възражда отново!Защото така и е отредено!Защото БЪЛГАРИЯ внася Светлината и Мъдростта в този свят!Защото България стои в основата на тази цивилизация!

Казвам всичко това не защото страдам от излишен патриотизъм,а защото искам да припомня на всички,които определят себе си като БЪЛГАРИ и имат БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ,че ние имаме достатъчно причини да се гордеем,че сме точно такива. Да се родиш БЪЛГАРИН не е лоша карма,а привилегия!БЪЛГАРИЯ означава СВЕТЛИНА,БЪЛГАРИН означава ВЕЛИК,ГОЛЯМ,МЪДЪР,СВЕТЪЛ човек.През последните две десетилетия йезуитите-илюминати направиха всичко възможно,за да ни накарат да забравим кои сме,да се обърнем един срещу друг,да се избиваме помежду си, да оглупяваме и в крайна сметка да се срамуваме от това,че сме българи.Запитвате ли се защо?Защото се страхуват от нас.Защото ние сме опасни за тях и техния Нов световен ред.Защото знаят,че носителите на Българския ген имат мисия,която ще провали техните планове.Защото ние сме непредсказуеми и оцеляваме при условия,в които други нации не биха оцелели.Защото ние БЪЛГАРИТЕ сме воини по душа и се раждаме с това в себе си. Защото ние БЪЛГАРИТЕ сме една малка нация,но с огромна роля за света и човечеството.Защото днешната цивилизация не би била това,което е ,ако не съществуваха БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ. Защото ние сме носители на идеята за Независимост и Свобода и не бихме допуснали някой да ни поробва.Нашите врагове се страхуват от Светлината и Мъдростта,която ние БЪЛГАРИТЕ носим в себе си.Дали има заговор срещу нас?Има и мисля,че вече само слепите,заспалите и тези,които служат на „Елита” го отричат.За това Кукловодите използват и едно от основните си оръжия - заличаването на националния дух и самосъзнание.Те знаят,че една нация може да бъде разрушена само и единствено от самата себе си,ако бъде програмирана да върви по пътя на самоунищожението-това,което се случва в момента в България.Кукловодите познават прекрасно този метод и го използват с цялата му сила срещу нас-БЪЛГАРИТЕ.

Защо?

Защото се страхуват от нас!Защото ние БЪЛГАРИТЕ сме опасни за тях!Защото ние имаме минало,настояще и бъдеще!Защото ние сме били,сме и ще бъдем!Защото така ни е писано и защото така трябва да бъде!Защото нашата мисия е да пренесем човечеството в новото време,така както сме го правили и преди!Защото ВЯРВАМ ,че името БЪЛГАРИЯ и хора,които с гордост наричат себе си БЪЛГАРИ ще продължат да съществуват дълго след като Глобалната Илюминатска държава е останала в историята.А вие?"

http://truthseeker.blog.bg/history/2012/01/13/posveshtava-se-na-vsichki-gordi-bylgari.882332


"ДВОЙНИ СТАНДАРТИ И ИЗВРАТЕНИ МОРАЛНИ НОРМИ ДИКТУВАT ПРАВИЛАТА НА СВЕТОВНАТА ИСТОРИЧЕСКА НАУКА":
http://shtaparov.blog.bg/politika/2013/11/23/dvoini-standarti-i-izvrateni-moralni-normi-diktuvat-pravilat.1209785

"Ние Българите сме Траките":
http://demograph.blog.bg/politika/2011/04/30/az-gospodi-boje-na-moia-narod-az-shte-izpylnia-voliata-ti.738501


"БЪЛГАРИ В ИРЛАНДИЯ – МИТ, ИЛИ НЕУДОБНА ИСТИНА?"
http://sparotok.blog.bg/politika/2011/01/09/bylgari-v-irlandiia-mit-ili-neudobna-istina.664407

"Цар Болг и Българите":
http://sparotok.blog.bg/politika/2014/02/13/.923313


"FIR BOLG - НАРОДА БОЛГ В ИРЛАНДИЯ":
http://nestinar.blog.bg/history/2011/06/15/fir-bolg-naroda-bolg-v-irlandiia.765526


"ЗАБРАВЕНАТА СЛАВА НА ЗЛАТНА ФРИГИЯ":
http://sparotok.blog.bg/politika/2012/02/01/zabravenata-slava-na-zlatna-frigiia.893920


"Пантракизъм?"
http://sparotok.blogspot.nl/2013/12/blog-post_28.html


Йоан Цецес заявява, че старите мирмидонци на Ахил и пеоните са днешните българи; че българи, мирмидонци и мизи представляват един и същ народ пише и Михаил Ателиат в Историята си; Помпей Трог поставя знак за равенство между българите, траките, македонците и пелазгите; според Йоан Малала "Ахил заминал заедно с атридите - като водел своя собствена войска от три хиляди души, наричани тогава мирмидонци, а сега българи" - край на цитата.

"АХИЛ И БЪЛГАРИТЕ":
http://sparotok.blogspot.nl/2014/02/blog-post.html


Чрез Daniela Dimitrovа:
"Учението, което Буда (Сакия Сину) създава е всъщност вариант на древната арийска религия...донесена от траките. Будистката доктрина не се е различавала много от учението на Орфей и Залмоксис. Да не забравяме, че според Ариан създателят на индийската религия е не кой да е, а Дионис. Траките са познавали изключително добре човешката душа, много по-добре от гърците и римляните.Платон разказва за това предавайки думите на тракийски лекар, ученик на Залмоксис: “Лечението на много болести е неизвестно на елините, понеже те не разбират същността на нещата...Защото всичкото добро, или зло, което е в тялото, или човешкия характер идва от душата и повлиява всичко от там. За да може главата и тялото да са добре, лечението трябва да започне от душата. А лечението е с добри думи, които учат душата на умереност и благоразумие ...”

Факт е, че Буда произхожда от саките- арийци.
Факт е, че арийските саки са наречени траки.
Факт е, че древното име на Тракия е Ария.
Факт е, че е документиран тракийски поход към Индия.
Факт е, че има прилика между тракийска и индийска религия, език, обичаи, материална култура.
Факт е, че прозвището на Буда (будният) е обяснимо на български език.
Когато фактите говорят и боговете трябва да мълчат, нали така:)"
/Павел Серафимов - Спароток/
http://sparotok.blog.bg/politika/2012/02/19/trakiiskite-koreni-na-buda-ne-e-shega.904779


"Кой съчини мита за изчезването на Траките":
http://sparotok.blogspot.nl/2013_01_01_archive.html

"Многото имена на Българите":
http://sparotok.blog.bg/politika/2013/12/31/.1000393

"КОЛКО ДРЕВЕН Е БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК?":
http://sparotok.blogspot.nl/2013/03/blog-post_11.html

"ЗАЩО ЗАПАДНЯЦИТЕ ЩЕ НАУЧАТ БЪЛГАРСКИ, ИЛИ ТАЙНАТА НА  ЛИНЕАР А":
http://sparotok.blog.bg/politika/2011/10/13/zashto-zapadniacite-shte-nauchat-bylgarski-ili-tainata-na-li.834568

ДРЕВНИТЕ БЪЛГАРИ, ИЛИ КАКВО НЕ ЗНАЕМ ЗА ТРОЯНСКАТА ВОЙНА?"
http://sparotok.blog.bg/politika/2011/04/14/drevnite-bylgari-ili-kakvo-ne-znaem-za-troianskata-voina.729362


"История на Българите":
http://www.youtube.com/watch?v=fmKruWcQXUU&feature=player_embedded


Атила/Авитохол/ от рода Дуло - в търсене на меча на своя предтеча Ахил - принадлежал преди това на бог Арес/тракиецът Арей/: http://bghistory-letopisec.blogspot.com/2012/05/blog-post_5096.html?spref=fb


"КАК АСПАРУХ ПОБЕДИ РИМСКАТА ИМПЕРИЯ?":
http://sparotok.blogspot.co.uk/2013/08/blog-post_26.html


"Ние Българите сме Траките - От къде дойдоха шведите":
http://demograph.blog.bg/politika/2012/02/15/ot-kyde-doidoha-shvedite.902274

"Кан Тервел - Спасителят на Европа от арабското нашествие":
http://www.youtube.com/watch?v=E252NzaH22c

"Кан Габдула Челбир - наследник на брата на Аспарух Котраг - спира нашествието на Монголската империя по времето на Чингиз Хан":
http://www.youtube.com/watch?v=Vp5RzXOlXLg


Цар Калоян разгромява кръстоносците:
http://www.youtube.com/watch?v=BzZzj4MNQJA


Чрез Ivan Petrov:
"Спартак - трак / българин от поречието на Струма, разтърси римската империя...":

http://www.youtube.com/watch?v=gE6fuR7olsQ


Родът Дуло:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AQgtumbV8d8

Атила:
https://www.facebook.com/pages/%D0%90%D0%A2%D0%98%D0%9B%D0%90-%D0%95-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD/404661139612115?ref=stream

Атила/Авитохол/ от рода Дуло разгромява римската империя:
http://www.youtube.com/watch?v=FMWPHTygwws


Сайт ЗА земята на България: http://zazemiata.com/

Присъедини се:
https://www.facebook.com/groups/zemia/

Информация - накратко за земята:
https://www.facebook.com/groups/zemia/files/

Плакати и още листовки:
https://drive.google.com/folderview?id=0B9p9RP-1ec3uZGpHOEFPZ05iQ1U&usp=sharing

image
"За тези, които петнят името на Отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли, не предполагали, че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.Това е което исках да ви кажа, надявайки се, че ще доведете борбата до край.Бъдете силни братя и не щадете силите ,нито кръвта си, защото Отечеството ни няма да припише заслугите ви другиму, нито пък ще позволи да потънат в забвение. И не забравяйте - Аз неведнъж съм ви казвал: ” Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”. Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме." Васил Левски
http://vbox7.com/play:f231d95105










Гласувай:
10




1. kostadin - Сигурно е късно
13.02.2014 11:27
Ние сме една биологически изчезваща популация.Западняците изкупуват Сибир ,а ви сте тръгнали да искате да не се продава българската земя на чужденци .Ами идете и живейте на тази ваша земя.Така тя ще ви храни и пази ,а не от бунището на разлагащите се български градове да призовавате .
Покажете ,че може да живеете от своята земя.
Но защо да показвате нещо което отдавна сте напуснали .Нормално е чужди хора да я вземат щом не раждаме деца .
цитирай
2. minevv - da
13.02.2014 11:56
da
цитирай
3. kostadin - Много добър материал си подбрал и ...
10.03.2014 10:17
Много добър материал си подбрал и побликувал!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vencislavomtatsat
Категория: Изкуство
Прочетен: 1061304
Постинги: 313
Коментари: 939
Гласове: 16797
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Индиански речник
2. Carlos Nakai - Promise
3. Shri Rama Chandra
4. Remember Me: Legolas & Eowyn Part 3
5. Порталът към съзнателен живот
6. Светли Мисли *Открити в блогрола на Sever*
7. Амрита - *Открита в блогрола на Wildroses*
8. Сахаджа Йога
9. Свами Сатчитананда - Изпълненото с Радост Сърце на Мъдростта и Свободата :-))
10. Amrak
11. Nav
12. Sever
13. Мечта за другия *Izvorche*
14. Любов? *Compassion*
15. Филмът "Киматика"
16. Хенри Дейвид Торо и американското пътуване към Изтока
17. Словото на Учителя
18. Nirananda
19. Любовно Писмо до Бог *Candysays*
20. Детето, което накара света да замълчи за 6 минути
21. Спароток
22. Начална част на "Конспирация срещу световното здраве" на д-р Атанас Гълъбов - виж следващите части в същия блог
23. Магура
24. Ерата на Водолея Настъпва :-))
25. Корал - Светлината отвътре
26. Матрицата V - Търсене на Духа. Том I
27. Йога съветите на Мио - Чувствата и техният механизъм
28. Открий Себе си
29. Цар Кару
30. Блогът на Подводни