Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2014 00:09 - В свят, в който всичко се купува и продава - Смисълът/Любовта/ не пребивава II ;-)
Автор: vencislavomtatsat Категория: Изкуство   
Прочетен: 9555 Коментари: 11 Гласове:
12

Последна промяна: 22.10.2017 18:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
image
image
image
image

imageimage

“Власт е да разкъсаш човешките умове на парчета и да ги сглобиш в нови форми по твой избор.”

“Общоприето означава да не мислиш, да няма нужда да мислиш. Общоприетото е безсъзнание.”

“Който контролира миналото - контролира бъдещето. 
Който контролира настоящето - контролира миналото. “
/Дж. Оруел - "1984"/


Чрез Антонио Танов:
"Успеха" в Живота

...Излизаш от началното училище и следва гимназия, продължава да се засилва чувството, че Момента идва..Следва Колеж и може би дори Университет. Когато приключиш с тези неща, излизаш за да се присъединиш към света. Оказваш се в офис-кутийка, продавайки застраховки. Имаш определен брой заявки, които трябва да обработиш тъй, че се заемаш с това. През цялото време То идва ли, идва - Великия Момент на твоя успех, за който работиш. Събуждаш се един ден, вече някъде на 40 и си казваш "О, боже най-сетне пристигнах,Тук съм." Чувството обаче не е по-различно отколкото в началото или по пътя. Депресираш се защото си разбрал, че си прецакан. При това Много Прецакан - Смъртоносно Прецакан... Накарали са те да изпуснеш всичко, докато си чакал... Вижте ги тези, които работят за да се пенсионират - на 65 вече нямат никаква енергия. Те са полумъртви и загниват в обществото на себеподобни възрастни хора - отчаяни от живота. Чувстват се така, осъзнавайки собственото си самозалъгване. Защото през цялото време сме си въобразявали, че Живота е един поход към важната цел и че ако стигнем до тази цел това ще осъществи едва ли не Рая за нашата душа след Смъртта...
Изпускали сме обаче през цялото време за какво става дума ...
Ставало дума за Музика всъщност...
Трябваше да пеете и да танцувате докато Музиката свири...
Ама трябваше да направите онова нещо (пари) и сега няма как вече да стане..."
/Алън Уотс/



Maya:
"Ако правите всичко, което парите ви кажат да правите, за да се докопате до тях - господар на живота ви остават те - парите. Контролират мислите и действията ви, за да ги преследвате. Карат ви да правите неща против волята ви всеки ден и отнемат от времето и живеца на живота ви. Подарявате времето и енергията и съзнанието си на парите, само и само да пипнете малко от тях, за да си осигурите преживяването на тялото. Продавате си живота и душата, за да се поддържате живи! Освен това количеството пари в джоба е това, което днес определя социалния статут на един човек. Ако няма пари е нищожество, ако има пари е цар. Не мислите ли, че заличават фактора, че всички сме едно - човеци! Не мислите ли, че промиват съзнанията ви, ако ви карат да си създавате различни мнения за хората, само по количеството пари, което притежават? Не заличава ли сърдечност и всичко? Бедните на пари хора са по-малко хора ли? Не знаете бедните на пари, колко богати са на сърце! Върви батката с хилядарката от далаверката покрай една баба просеща и се мисли за нещо повече! Моля ви се! Събудете се! ПАРИТЕ СА ЗЛО!

Имахме си ние човеците земята си, живеехме в мир, спокойствие, с велики съзнания, достигнали невероятни знания, които днешните уж учени още не разбират, отглеждахме чиста и прекрасна храна, децата тичаха из поляните, пиехме от реките, животните бяха наши приятели, въздуха беше чист, беше рай! После дойдоха някакви много объркани тъпанари, избиха половината човечество, казаха сега тая земя е наша, създадоха парите и ни накараха да даваме живота си, да работим в техните машини за отравяне на земята, само и само да изкараме някой лев да си купим от откраднатата ни отровена земя! МОЛЯ ВИ СЕ! Прозрейте тая ОЧЕВАДНА ИСТИНА! ЖИВОТО-РЕШАВАЩА Е!
Работейки за пари, мислейки за пари, искайки пари, просто дозакопавате и малкото останало! 
Време е да си връщаме каквото си е наше! Но трябва първо да осъзнаете, че парите са лопатата, с която човечеството копае гроба си! ТЕ СА ЗЛО! Ако не вярвате на мен, идете в нов таб и си направете ресърч за историята на парите, кой и защо ги измисли, под каква форма ви ги представи и тн. ФАКТИ! Че и дяволски рисунки и символи има по всички тях! В библията даже пише, че никой нямало да може да си вземе храна без да представи знака на дявола - парите са бъкани с него! Продавате директно енергията и живота си на Дявола, вярвайки, че парите са начина за живот и действайки го! Просто един УЖАС! Едвам ви гледам как се самоизмъчвате вече в лъжи.... едвам....Крайно време е ! СЪБУДЕТЕ СЕ










Гласувай:
12



1. tzarkarui - Бих ли могъл да добавя моя "лаф"?
01.10.2014 19:53
"Роб са става само доброволно"! (You can become a slave only by voluntary consent.)
И понеже ристиенството (форма на юдаизма) проповядва робството, то си имам и друга "приказка":
Господ (демек Господар) не е мой овчар защото аз не съм овца. (The Lord is not my Shepherd for I am not a sheep.)

Хубав пост браткиш
цитирай
2. vencislavomtatsat - Привет, Брате! :-)
03.10.2014 14:50
Радвам се, че те има в блога и извън него - в някои от коментарите след постовете в блога ти има повече знание - отколкото може да се намери и в най-дебелите научни трудове ;-)
Чакам с нетърпение поста ти за Вега и 2017 г. - за да видим как ще се развива битката ни с не-хората - според Севрюкова, Христо Танев и т.н. - от 2017 г. почва нов период за България - същото каза и един от видните руски астролози - че от 2020 приключваме с робските евреогейски сънища и влизаме в съвсем друга орбита на развитие. Дано така да е!
Бъди Здрав и Нека Силата и Духът на Предците ни Да Бъде с/в/ Теб Винаги и Навсякъде и Да ти Помага във Всичко! :-)
цитирай
3. vencislavomtatsat - ;-)
07.10.2014 19:24
;-)
цитирай
4. tzarkarui - Радвам се, че те има в блога и извън ...
08.10.2014 23:32
vencislavomtatsat написа:
Радвам се, че те има в блога и извън него - в някои от коментарите след постовете в блога ти има повече знание - отколкото може да се намери и в най-дебелите научни трудове ;-)
Чакам с нетърпение поста ти за Вега и 2017 г. - за да видим как ще се развива битката ни с не-хората - според Севрюкова, Христо Танев и т.н. - от 2017 г. почва нов период за България - същото каза и един от видните руски астролози - че от 2020 приключваме с робските евреогейски сънища и влизаме в съвсем друга орбита на развитие. Дано така да е!
Бъди Здрав и Нека Силата и Духът на Предците ни Да Бъде с/в/ Теб Винаги и Навсякъде и Да ти Помага във Всичко! :-)

Благодаря браткиш за милите думи. За Вега - ами не знам дали ще го напиша този пост - нещо вдъхновението напоследък ме е напуснало. За пръв път обърнах внимание на Вега преди 7.8 години. Тя ми е в съвпад с EP, и колкото пъти транзитни планети аспектират (натал) Вега нещо драстично се случва в живота ми. Преди намсиколкохиляди години Вега е била Полярната звезда. Което означава, че Вега е преход от животинско към човешко, и от човешко към божествено. Защото сегашните човеци (от рода на ХОРата) сме преминали еволюционно от животинското към човешкото тогава - преди около 13 000 години. Това е циклично и става два два пъти в един цикъл ( малко над 25К години). 2012 беше знаменателна година. Или както аз я наричам - гара разпределителна. хехе 2017 Плутон в съвпад с Вега, 2019 Сатурн в съвпад с Вега + Юпитер в съвпад с Галактическия център. 2020 Юпитер в/у Вега, Сатурн в съвпад с Плутон - - само тези аспекти са тема за 2 статии - не за една. Дано да ми дойде музата да ги напиша.
Привет браткиш :)
цитирай
5. vencislavomtatsat - Тъкмо попаднах днес на една астрологична статия -
16.10.2014 12:22
в която, се повтаря долу-горе същото, което каза и въпросният руски астролог за моментното положение на Юпитер и Сатурн в хороскопа на България /на което се дължи и сегашната будна кома, в която се намираме/ - всичко съвпада и с думите на Сл. Севрюкова и Хр. Танев - че от 2017 поемаме в коренно различна орбита на движение - чакам с нетърпение това да стане и да видя краха на поредната империя на злото и на заверените й институЦИОНално пъклени планове за нср ;-)
Благодаря ти за насоките, Браткиш - ще се радвам като те споходи вДъх-новението да прочета всичко подробно -
Да си ни Жив и Здрав и Бог Да Пази БългАрия!
Ето и въпросната статия:
"Противостоянието между Изтока и Запада. Каква ще е съдбата на българският политически елит?"
http://lubomir.name/bg/html/eaeaa_ua_a_nuaaaoa_ia_aueaadne.html
цитирай
6. tzarkarui - Не лоша статия, но...
16.10.2014 18:21
Не е лоша статията, но така и не разбрах от къде той е взел часа/минутата и денят за наталната карта на БълГария. После - той работи с дунавска БълГария - а те са 4 (вече 5) карти - Дунавска, след византийско, след турско, след 1944, след 1989 - общо 5. Има неща, с които абсолютно не съм съгласен. След 2022 държавата (State) ще престане да съществува. Цикъла на съществуване на Държавата е 3114ВС - 2012AD - в момента всички държави се разпадат (видимо е), а ХОРата се събуждат бавно (като след сънуван кошмар). Астрологията работи със цикли и вибрационни (планетни) влияния - това нещо браткиша го е пропуснал (даже няма и да спомена за използваната от него домова система Пласидус, което би трябвало да предизвика иронична усмивка на лицето на Робърт Ханд). В общи линии браткиша "проповядва" робовладелчеството на държавата, нейната йерархия, контрол-подчинение. Както споменах - цикъла на тези извращения изтече. Има да дойде нещо ново (забравено старо) - нещо подобно на стара Атина - ръководните "длъжности" ще се изпълняват на ротационно, и ще бъдат задължителни, но няма да имат прерогативите на държавната власт, а нещо като координаторски длъжности - обществото няма да престане да съществува (никога не е преставало), но всичко ще бъде на общински почин. Началото ще бъде трудно (след 2020-2022), повечето нечовешки инкарнации "ще си заминат" (не само демонските, но и животинските) - до 2050 на земята ще има само осъзнати ХОРа. 300 години преходен период и тези ХОРа ще поемат в надчовешкото (божествено) битие, а животинския свят ще започне да се инкарнира като човешки (растителния - като животински, и т.н.). Това е цикличен и непрекъснат процес. Ще си спомним емпатията, и това ще бъде главния ни "водител" (т.нар. "божи дух" в ристиенството).

Браткиш, доброто и злото са взаимозаменяеми, любовта и омразата са антиподи. Да се разтвориш в Любовта (пралая) е като да се съединиш с Бог (с когото никога не си се разделял).
:) Ще взема да я напиша тази статия браткиш...:)
цитирай
7. vencislavomtatsat - Благодаря ти много за ценните пояснения -
16.10.2014 19:17
като те слушам - духът ми се изпълва с радост :-)
Не знам откъде имаш всички тези знания - но като чета твои коментари и постове - в съзнанието ми избухват пожари и светкавици :-) - които освен че осветяват моето "аз знам, че нищо не знам" - ми дават и силата, и спокойствието че всичко ще си дойде на мястото - че всъщност през цялото време си е било -
и че нишката със Свободата/Любовта или Бог, с които не сме преставали да бъдем Едно Цяло - ще стане още по-осезаема, отколкото е в момента ;-)
цитирай
8. kostadin - Всичко е много добре казано, но к...
29.10.2014 16:28
Всичко е много добре казано ,но какво от това ,ако не си излязъл от системата?
цитирай
9. vencislavomtatsat - Точно :-) -
31.10.2014 11:22
само, че и поединичното спасение не променя много цялата картинка -
Всички ЗаЕдно трябва да излезем - а за да "излезем" -
първо трябва да -видим- къде сме влезли :-)
цитирай
10. mt46 - Поздрави!...
31.10.2014 13:58
Малцина са умномислещите, будните...
цитирай
11. vencislavomtatsat - Благодаря ти! :-)
31.10.2014 14:49
ПоЗдрави и Всичко Най-Добро и на Теб! :-)
цитирай
12. bven - Трябва да се чете постоянно:)))
08.12.2014 21:59
Който иска, се променя и така променя другите!
Поздрави!
цитирай
13. vencislavomtatsat - Привет, Bven! :-)
09.12.2014 14:27
ПоЗдрави и на Теб! :-)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vencislavomtatsat
Категория: Изкуство
Прочетен: 1057858
Постинги: 313
Коментари: 939
Гласове: 16797
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Индиански речник
2. Carlos Nakai - Promise
3. Shri Rama Chandra
4. Remember Me: Legolas & Eowyn Part 3
5. Порталът към съзнателен живот
6. Светли Мисли *Открити в блогрола на Sever*
7. Амрита - *Открита в блогрола на Wildroses*
8. Сахаджа Йога
9. Свами Сатчитананда - Изпълненото с Радост Сърце на Мъдростта и Свободата :-))
10. Amrak
11. Nav
12. Sever
13. Мечта за другия *Izvorche*
14. Любов? *Compassion*
15. Филмът "Киматика"
16. Хенри Дейвид Торо и американското пътуване към Изтока
17. Словото на Учителя
18. Nirananda
19. Любовно Писмо до Бог *Candysays*
20. Детето, което накара света да замълчи за 6 минути
21. Спароток
22. Начална част на "Конспирация срещу световното здраве" на д-р Атанас Гълъбов - виж следващите части в същия блог
23. Магура
24. Ерата на Водолея Настъпва :-))
25. Корал - Светлината отвътре
26. Матрицата V - Търсене на Духа. Том I
27. Йога съветите на Мио - Чувствата и техният механизъм
28. Открий Себе си
29. Цар Кару
30. Блогът на Подводни